Postup přípravy
Krok 1: Do hrnce dáme kroupy a dáme vařit do měkka. S fazolemi uděláme totéž, jen k nim přihodíme masox, až voda začne vřít.
Krok 2: Až jsou kroupy a fazole uvařeny, tak si špek nakrájíme na kostičky a pak vše smícháme dohromady.
Zveřejněno 22. 4. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Šumajzl
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/qDKy
Moje poznámka
Šumajzl
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/qDKy
Náhodný recept
Nejnovější recepty
Krémová mrkvová polévka s mozzarellou (vhodné pro diabetiky)
Přidáno před 3 hodinami
Hermelín ve slanině
Přidáno před 4 hodinami
Řecké bifteki s citronovými bramborami a tzatziki
Přidáno před 6 hodinami
Grilované kuřecí à la šavarma
Přidáno před 8 hodinami
Pečené kukuřičné kuře a pečená zelenina s hummusem
Přidáno před 9 hodinami
Sekaná s mrkví a polentou
Přidáno před 10 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Plněné pečené batáty
evahy před 1 minutou
Cikánský řízek
Petulensie před 1 hodinou
Bratislavská buchta
DanaDR před 1 hodinou
Ovesné bramboráčky s minutkovým kuřecím masem
Jan Nemec před 2 hodinami
Buchta z kompotu
Dagemar před 3 hodinami
Brokolicová polévka s vločkami
wimra před 3 hodinami
Knedlík z hladké mouky (pro nás, žijící v cizině)
Natalie74 před 4 hodinami
Brynzové placičky se špenátem
supec5978 před 5 hodinami
Gnocchi se sýrovou omáčkou
Sova1 před 5 hodinami
Tématické fráze:
šurmajzl,
šrumajzl,
sormajzl,
sumaizl,
šrumajsl,
vařené kroupy sumajzl,
kroupy a fazole,
co je sumaizl,
jak rychle změknou fazole,
fazole, kroupy,
babiččin šumajzl,
kroupy s fazolemi šumajzl,
sunajzl,
šumazl,
domácísumajstr,
šrumajzl recepty,
recept na šumazl,
šumjzl,
šumajzl jídlo,
kroupy fazole recept
Suroviny:
kroupy,
fazole,
špek,
masox
Komentáře (8)
Myslíte, že do šouletu se dává špek?
Fazole doporučuji předem namočit a vařit bez soli, rychleji změknou (pro začátečníky