Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Zapečené roládky s krabími tyčinkami

Hodnocení receptu je 4,3 (4×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

6. 3. 2009 18:54

Suroviny

Nutriční hodnoty

Energie1 751 kJ / 419 kcal
Bílkoviny39,38 g
Tuky10,22 g
Vláknina5,36 g
Cholesterol 158 mg
Sodík 2,93 g
Sůl6,86 g
Sacharidy39,58 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Protože jsem honem nesehnala špenátové listy, jen kuličky, tak dám fotku, až bude možnost to dělat a budou vhodné ingredience.

Dělávám k tomu bramborovou kaši, nebo brambory. Je to celkem rychlé a dobré.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Marta Marta

21. 3. 2009 10:38

holky, díky :-8

Bibinka Bibinka

21. 3. 2009 09:26

Marti, za prvé ti děkuji, že jsi vyzkoušela můj recept a ještě ho pěkně vychytala,;-)a pak ty fotky, to se tají dech:yes:jako by jsi to vystřihla z nějakého "exklučasopisu"-jsou fakt suprový:-!;-)

maris maris

21. 3. 2009 08:44

Marto, paráda. Zaujala mě ta slunečnice. Krásné fotky:yes:

Eliza Eliza

21. 3. 2009 00:05

Páni, to jsou krásné obrázky...:yes::yes:
Marti, Ty jsi vlastně vytvořila nový recept :-). Já to dělám taky, stačí mě popostrčit, inspirovat a už se rodí nové varianty...:-p a začíná improvizace u sporáku ;-). Kolikrát je to jen fotka v časopise - zítra chystám něco na ten způsob...pokud se vydaří a nebudu líná, přidám recept a fotky.

Marta Marta

20. 3. 2009 23:50

Špenátových listů jsem dala jen jednu poctivější vrtstvu, přidala jsem ještě proužek papriky a hranolek tvrdého sýra. Závitky byly moc dobré :yes:, jen příště určitě vynechám krabí tyčinku (tu mi děti vyhazovaly z talíře a mně pečená taky nechutnala) a zřejmě jí nahradím slaninkou :-p. Když došlo na sezam, tak jsem zjistila, že ho nemám :-D a tak jsem závitky bohatě posypala slunečnicí a udělala jsem moooc dobře, pečená semínka natáhly šťávu z masa a koření a byly tak úžasnou tečkou za celým obědem (ještě jsem šla vyzobávat zbylou slunečnici z alobalu :-)) ). Pardon, nějak jsem se rozepsala....:-8. Dávám bod :yes:

Bibinka Bibinka

6. 3. 2009 21:52

Jani, ten listovej by se určitě mohl použít, ten mám na mysli a nebo čerstvý, ten teď není. Minule v Kauflandu jsem koupila špenát sekaný a je zamražený tak jako v kouličkách. Přemýšlím, že možná kdyby se rozmrazil, že by šel rozložit a napatlat pod i na šunku. Na mozaiku by to vyšlo stejně když se to upeče. Kdoví, možná to vyzkouším a nafotím.;-)

JanaDorazinova JanaDorazinova

6. 3. 2009 21:05

No, taky jsem si říkala, kde teď vzít špenátové listy. Prodává se sice listový špenát, ale to asi není to, co myslíš, nebo jo, Bibi? A jaké myslíš kuličky:-?:-O Jinak, docela bych to ráda viděla hotové, musí to být moc hezké na řezu.:-p

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: zapečené kuřecí roládky závitky s krabími tyčinkami pecene surimi kuřecí plátek s krabími tyčinkami kureci zaviteks krabi tycinkou závitky s krabíma tyčinkama krabí máso zapečené koláč z listového těsta se surimi tyčinkami kuřecí závitky s krabími tyčinkami špenátove zavitky kureci zavitky s krabim masem kuřecí maso krabí tyčinky kureci maso s krabimi tycinkami maso s krabími tyčinkami spenatove listy závitek s krabi tycinkou krabí tyčinky zacene kuličky z krabích tyčinek krůtí závitky se surimi tyčinkami kuřecí závitky se surimi tyčinkami

Suroviny: řízky kuřecí, šunka, krabí tyčinky, špenátové listy, koření provensálské, semínka sezamová, olej, pepř, sůl

TopRecepty.cz

Zapečené roládky s krabími tyčinkami

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/yP0z