Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Suroviny

Nutriční hodnoty

Energie143 kJ / 34 kcal
Bílkoviny0,98 g
Tuky0,17 g
Vláknina1,82 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 6 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy6,30 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Výborný je k pomazánce chleba a pórek.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst daší

Komentáře

petrzelka

7. 6. 2010 20:20

Pro Janu Remkovou-uplně s tebou souhlasím,není nad obyč máslo:-p

žany

6. 2. 2010 11:53

moc výborná pomazánka:yes:nejlépe na právě upečený domácí chleba a je to skvělá večeře :yes:

Vaclav Fronek

1. 4. 2009 09:20

Je pravda, že máslo má jistě lepší chuť. Ale taky je pravda, že pomazánky v chladničce, zvláště pouze s máslem moc ztuhnou. (Obrovský problém to není, dají se na vteřinku dát před použitím do mikrovlnky jako, když chci mazat čistě máslo). Jinak se domnívám, že s tou chutí u zrovna pomazánky ze sardinek (ale i z ostatních rybiček- uzenáče apod)nedocení dostatečně chuť másla a jak píše Janička R. s těmi náhražkami, i já jsem četl a asi má pravdu, ale kde v dnešní době není něco nevhodného, nebo snad dokonce nezdravého. Vezměme to od ovoce až po uzeniny a knzervační látky a různé pomocné suroviny používané námi v kuchyni. Je ovšem na každém čemu dá přednost a jak velké jsou jeho obavy. Já se musím přiznat, že dost nedbám na zdravou výživu, ale spíš co mi chutná. Ahoj Václav.:-//

Jana Pá

31. 3. 2009 20:09

:-/:-?:-8

anete

31. 3. 2009 19:02

Samozřejmě že je lepší dát jen 100% máslo,ale v lednici to hodně ztuhne,takže proto přidávám trochu perly,aby se to dalo hned pěkně natřít na chleba.;-)

Katarinka

31. 3. 2009 17:19

To je otrasné,aké šmejdy sa dneska vyrábajú.Určite je to samá voda.Takisto aj tvaroh.To už nieje normálne 1% tvaroh.To s tvarohom nemá nič spoločné.Už som minule rozmýšľala,že by som si spravila domáci tvaroh,lebo v neďalekej dedine na družstve začali predávať kravské mlieko.A zrovna dneska tu je aj jeden recept.Tak to asi vyskúšam:-));-)

JanaDorazinova

31. 3. 2009 16:56

Katarinko, myslím, že mnozí mají podobný problém. Nedávno jsem četla něco o těch máslech (Rama, Perla, Flora apod..) a od té doby to nekupuji. Někde dělali nějaký průzkum těchto tzv másel a zjistili, že to nežerou ani potkani a bez barviv je to jen šedá hmota.:-// A mimojiné i plné vody.:-// Dneska koupíš docela dobré máslo i za 15 kč,, nebo se dá nahradit sýrem, pomazánkovým máslem apod.;-)

Katarinka

31. 3. 2009 16:49

Neviem čím to je,ale v poslednej dobe sa mi vždy pomazánka,ktorú robím z perly a podobných "masiel" zrazí.Už som sa naštvala a budem ju robiť len z pravého masla jak voľakedy,keď iné maslo nebolo.;-)

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Každé ráno pro Vás vyberu osvědčené recepty a pošlu Vám je e-mailem. Vaše Marie

Přidejte se k více jak  100 000 odběratelům

Další recepty

Tématické fráze: pomazánka ze sardinek pomazánky ze sardinek pomazánka pomazánka z tvarohu a sardinek pomazánka sardinky sardinky recept pomazanka z sardinek sardinková pomazánka s pomazánkovým máslem pomazánka ze sardinek a tvarohu sardinková pomazánka s máslem pomazánky z tvarohu a sardinek pomazánka z perly sardinky recepty sardinky pomazánka pomazánka ze sardinek recept pomazanka se sardinek pomazánka ze sardinek v oleji sardinky s máslem sardinky s tvarohem sardinky tvaroh

Suroviny: sardinky v oleji, cibule, máslo, tuk perla, hořčice plnotučná, sůl

TopRecepty.cz

Pomazánka ze sardinek II

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/P1j4