Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 232 kJ / 534 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 22,90 g |
Tuky | 45,20 g |
Vláknina | 2,25 g |
Cholesterol | 91 mg |
Sodík | 440 mg |
Sůl | 1,06 g |
Sacharidy | 7,65 g |
Postup přípravy
Krok 1: Romadur nakrájíme na kostičky a utřeme s tvarohem.
Krok 2: Vmícháme drobně krájenou cibuli, podle chuti sůl, pepř a tatarku a pomazánku uložíme vychladit.
Podáváme na pečivu, můžeme sypat krájenou pažitkou.
Podáváme na pečivu, můžeme sypat krájenou pažitkou.
Zveřejněno 2. 11. 2016
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Strejcova voňavá pomazánka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/1vKZ
Moje poznámka
Strejcova voňavá pomazánka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/1vKZ
Nejnovější recepty
Wrapy ze strouhané zeleniny
Přidáno před 9 hodinami
Kuřecí prsa na nektarinkách podle Romana Pauluse
Přidáno před 21 hodinami
Piškotové řezy s pudinkovým krémem a šlehačkou
Přidáno 27. 7. 2025 07:51:48
Domácí Mila oplatky
Přidáno 27. 7. 2025 05:01:03
Kuřecí nudličky v omáčce z fazolek s paprikou a hráškem
Přidáno 26. 7. 2025 18:15:55
Švestkové chutney
Přidáno 26. 7. 2025 14:02:02
Přečtěte si
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Švestková buchta
pe3cek před 3 minutami
Kynuté borůvkové knedlíky
Nela2025 před 1 hodinou
Třešňovo - tvarohová zmrzlina s čokoládou a kokosem
eliska1947 před 1 hodinou
Sekaná
Makysek0310 před 1 hodinou
Brokolicové karbanátky
p.breuova před 2 hodinami
Vídeňský bramborový salát
p.breuova před 2 hodinami
Hříbkové rizoto (Risotto ai funghi porcini)
kna323 před 4 hodinami
Koprová omáčka
Ivanka Rohacova před 5 hodinami
Extra rychlé lívance
Pecula před 5 hodinami
Lečo
Jiri_Vavra před 5 hodinami
Tématické fráze:
romadur z tatarky,
pomazanka z veproveho kolena,
slaná natierka
Suroviny:
sýr romadur,
tvaroh,
cibule,
sůl,
pepř,
tatarská omáčka
Komentáře (8)
Sýr byl velice měkký