Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 232 kJ / 534 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 22,90 g |
Tuky | 45,20 g |
Vláknina | 2,25 g |
Cholesterol | 91 mg |
Sodík | 440 mg |
Sůl | 1,06 g |
Sacharidy | 7,65 g |
Postup přípravy
Krok 1: Romadur nakrájíme na kostičky a utřeme s tvarohem.
Krok 2: Vmícháme drobně krájenou cibuli, podle chuti sůl, pepř a tatarku a pomazánku uložíme vychladit.
Podáváme na pečivu, můžeme sypat krájenou pažitkou.
Podáváme na pečivu, můžeme sypat krájenou pažitkou.
Zveřejněno 2. 11. 2016
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Strejcova voňavá pomazánka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/1vKZ
Moje poznámka
Strejcova voňavá pomazánka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/1vKZ
Nejnovější recepty
Švestkový koláč se skořicovou drobenkou
Přidáno před 2 hodinami
Pikantní polévka z červené čočky s mrkví a kurkumou
Přidáno před 3 hodinami
Pohár s ostružinami a tvarohovo-smetanovým krémem
Přidáno před 3 hodinami
Piškotové řezy s krémem a ovocem
Přidáno před 4 hodinami
Grilovaný hermelín v alobalu
Přidáno před 4 hodinami
Cuketové palačinky plněné masem a zeleninou
Přidáno před 4 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Vláčný makovec-makovník
kejtinkaa před 1 hodinou
Luxusní a rychlý makovník
kejtinkaa před 2 hodinami
Broskvová hrníčková buchta
Jitkazmecka před 2 hodinami
Piña colada (podle IBA)
rybarka007 před 2 hodinami
Cukeťák na plechu
Simona Maskova před 2 hodinami
Švestkový závin s mákem
Tynaja před 3 hodinami
Domácí houstičky bez kynutí
Iwisek před 3 hodinami
Řezy Nescafé
Akninah před 4 hodinami
Lasagne se špenátem
Diesel před 4 hodinami
Tématické fráze:
romadur z tatarky,
pomazanka z veproveho kolena,
slaná natierka
Suroviny:
sýr romadur,
tvaroh,
cibule,
sůl,
pepř,
tatarská omáčka
Komentáře (8)
Sýr byl velice měkký