Postup přípravy
Krok 1: Nejprve jsem kolínka 90 minut vařila v tlakovém hrnci. Po vychladnutí jsem kolínka dala na pekáč, nařezala kůži, posypala kořením Argentina a podlila vývarem.
Krok 2: Pomalu pekla dalších 90 minut, polévala vývarem.
Krok 3: Po upečení jsem podávala s chlebíkem, kyselou okurkou a křenem. A protože je po kolínkách velká žízeň, podávala jsem plzeňskou dvanáctku. Všem moc chutnalo.
Zveřejněno 4. 12. 2016
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Famozní prasečinka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/gWL6
Moje poznámka
Famozní prasečinka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/gWL6
Nejnovější recepty
Linecký koláč s cuketou
Přidáno před 15 hodinami
Koláč s tvarohem a rybízem
Přidáno před 21 hodinami
Lečo v omeletě
Přidáno 3. 7. 2025 08:29
Jahodové nanuky se zakysanou smetanou
Přidáno 2. 7. 2025 19:13
Květák bez smažení
Přidáno 2. 7. 2025 16:46
Kuličky z mletého masa plněné rajčátky s bylinkovou polentou
Přidáno 2. 7. 2025 13:51
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Bublanina - nadýchaná - s jakýmkoli ovocem
MichalS před 2 hodinami
Polévka vinná
Milan.Krimsky před 9 hodinami
Sytá uzená polévka
JiriSeidler před 12 hodinami
Francouzský toust se šunkou a sýrem
Rennna před 14 hodinami
Tvarohová bublanina
HanaHanka před 14 hodinami
Hříbková omáčka
Darwin před 15 hodinami
Extra rychlé lívance
zelenapampeliska před 15 hodinami
Vejce v hořčicové omáčce
Ivyjg před 17 hodinami
Tématické fráze:
famozní vepřové,
vepřové koleno argentina,
famozní pečený bůček,
chodí po kolínkach,
recept s korenim argentina,
uzené koleno argentina
Suroviny:
koleno vepřové,
cibule,
bobkový list,
koření nové koření,
pepř,
koření argentina
Komentáře (3)