Suroviny pro 2
2
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 038 kJ / 726 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 64,58 g |
Tuky | 46,77 g |
Vláknina | 4,20 g |
Cholesterol | 350 mg |
Sodík | 391 mg |
Sůl | 0,95 g |
Sacharidy | 10,80 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 8. 1. 2018
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Hejk na krémovém lůžku ze žampionů a špenátu
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/kkX5
Moje poznámka
Hejk na krémovém lůžku ze žampionů a špenátu
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/kkX5
Nejnovější recepty
Grilovaná cuketa s masovým válečkem a párkem
Přidáno před 1 hodinou
Piškotové kousky s krémem z mascarpone
Přidáno před 2 hodinami
Košíčky s karamelovým krémem a malinami
Přidáno před 3 hodinami
Květákový mozeček na topinky
Přidáno před 3 hodinami
Placičky z brambor a květáku
Přidáno před 3 hodinami
Letní melounový salát s okurkou
Přidáno před 5 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Borůvkový máslový koláč
martiline před 13 minutami
Rybízový hrnečkový koláč s drobenkou
Barča před 44 minutami
Americké lívance se skořicovým sirupem
kucharicek14 před 1 hodinou
Španělská polévka
Kajkajak před 3 hodinami
Jablečno-tvarohový cheesecake na plech
Terkat před 3 hodinami
Pečené krůtí stehno s cibulí
Limek před 3 hodinami
Hrníčková bublanina
zuzanaji před 5 hodinami
Banánové muffiny s čokoládou
brtna před 6 hodinami
Hovězí na divoko pro pamětníky
Jan Nemec před 6 hodinami
Tvarohová bublanina s ovocem
brtna před 7 hodinami
Tématické fráze:
recepty na úpravu - hejk,
hejk. uprava,
filet z hejka uprava,
treska žampiony špenát,
kremove žampióny úprava
Suroviny:
hejk,
žampióny,
špenátové listy,
cibule,
smetana ke šlehání,
sůl,
pepř,
olej olivový
Komentáře (2)