Hermelín v kuchyni 7x jinak. Nemusí zůstat jen u grilovaného či nakládaného. Jsou i další speciality
Hermelín je výrazně aromatický sýr, uvnitř krémový a pružný, ale na povrchu pevný a pokrytý bílou ušlechtilou plísní. Voní po žampionech a patří mezi nejoblíbenější sýry, které se podávají při slavnostních příležitostech.
Speciality z hermelínu
- Grilovaný hermelín
- Nakládaný hermelín I
- Bramborová pánev s hermelínem
- Cuketové karbanátky s hermelínem
- Žampionový salát s hermelínem a jarní cibulkou
- Pomazánka s restovaným pórkem, šunkou a hermelínem
- Hermelín v kuskusové krustě s rybízovou omáčkou
Hermelín v kuchyni
Hermelín v kuchyni využijeme na přípravu různých specialit, jejichž příprava je obvykle rychlá a snadná. Mezi nejoblíbenější patří smažený hermelín v trojobalu, grilovaný hermelín a nakládaný hermelín, který připravujeme především jako jedlý dárek.
Další tipy a triky
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Lahůdkový francouzský salát
Přidáno před 1 hodinou
Kávové cupcake s čokoládovým krémem
Přidáno před 11 hodinami
Pečená červená řepa a mrkev s medem
Přidáno před 11 hodinami
Vepřové koleno na cibuli a česneku v pomalém hrnci
Přidáno před 13 hodinami
Rýžové nudle s kuřecím masem
Přidáno před 16 hodinami
Velikonoční vaječný beránek
Přidáno před 20 hodinami
Komentáře