Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 4 614 kJ / 1 103 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 125,22 g |
Tuky | 63,23 g |
Vláknina | 0,98 g |
Cholesterol | 600 mg |
Sodík | 741 mg |
Sůl | 1,80 g |
Sacharidy | 8,10 g |
Postup přípravy
Množství omáčky regulujeme přidáním mléka.
Zveřejněno 4. 10. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Hejk na smetaně se žampióny a pórkem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/voN0
Moje poznámka
Hejk na smetaně se žampióny a pórkem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/voN0
Nejnovější recepty
Nepečený jahodový dortík
Přidáno před 32 minutami
Vrabec moravskočeský
Přidáno před 14 hodinami
Rybíz jako brusinky podle Petry Burianové
Přidáno před 23 hodinami
Koláč s rybízem, muchovníkem a drobenkou
Přidáno 13. 7. 2025 14:35:01
Vepřové plátky pečeně v pikantní směsi
Přidáno 13. 7. 2025 14:23:11
Marinované kotlety s koriandrem
Přidáno 12. 7. 2025 18:41:50
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kuřecí špízy
Renata1988 před 5 hodinami
Kuře neskutečně dobré
Adrienalis před 7 hodinami
Žampiony - snadno a rychle
Kajkajak před 7 hodinami
Meruňkový koláč výborný
Ennia před 12 hodinami
Hovězí na divoko pro pamětníky
wolfboss před 13 hodinami
Rajčatovo-okurkový salát s mátou
Dasaja před 15 hodinami
Květák pečený v sýrové strouhance
ing.zdenek.trojan@seznam.cz před 16 hodinami
Brokolicový nákyp
Helen.salemiynah před 16 hodinami
Jablíčková rychlovka
Fitulka před 17 hodinami
Fazolová polévka s uzeným masem
Kajkajak před 17 hodinami
Tématické fráze:
ryba hejk,
hejk ryba,
hejk filety recepty,
hejk na masle,
zapečený hejk,
ryba s porkem,
ryba heyk,
filety z hejka,
hejk filety recept,
ryby hejk,
recept na rybu hejk,
ryba se žampiony a porkem,
jak upravit rybu hejk,
hejk na žampionech,
hejk v troube,
heyk,
heyk ryba,
hejk-recept,
žampióny,
uprava ryby hejk
Suroviny:
hejk,
žampióny,
pórek,
smetana ke šlehání,
česnek,
šťáva citronová,
máslo,
mouka hladká,
sůl
Komentáře (4)