Suroviny pro 5
5
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 442 kJ / 584 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 4,10 g |
Tuky | 22,00 g |
Vláknina | 6,00 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 13 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 89,31 g |
Postup přípravy
Krok 1: Čokoládu nalámeme a ve vodní lázni ji necháme rozpustit.
Krok 2: Následně postupně přimícháváme ostatní suroviny tak, aby se směs dohromady řádně spojila. Perníkového koření jsem dala od oka, přibližně 2 kávové lžičky
Krok 3: Směs přivedeme do mírného varu a přemístíme do nádoby na fondue. Podáváme s nakrájeným ovocem :-).
Zveřejněno 26. 9. 2019
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Čokoládové fondue s vůní perníku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Jo5K
Moje poznámka
Čokoládové fondue s vůní perníku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Jo5K
Nejnovější recepty
Kedlubnová polévka
Přidáno před 1 hodinou
Pavučinkový makový závin.
Přidáno před 12 hodinami
Pizza Valencia
Přidáno před 16 hodinami
Kuře na šalvěji pečené v mléce
Přidáno před 20 hodinami
Gravlax vejce
Přidáno 1. 5. 2025 19:16
Cuketové válečky ve slanině
Přidáno 1. 5. 2025 09:43
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Půlnoční flamendr
Slavista62 před 1 hodinou
Vepřový flamendr z kýty podle starého receptu
Slavista62 před 1 hodinou
Kuřecí restovaná játra
Loiza před 10 hodinami
Jogurtová bábovka
Zsuzsu1 před 10 hodinami
Čevapčiči z horkovzdušné fritézy
nemecjarda42 před 14 hodinami
Pampeliškový med
Mrspassinger před 14 hodinami
Klasický bramborový guláš neboli buřtguláš (výborný a hustý)
Katyyy před 16 hodinami
Vrstvený salát
Maruna365 před 16 hodinami
Jemná pažitková pomazánka
Adamek2011wo před 17 hodinami
Zelňačka
Veronika_1 před 17 hodinami
Suroviny:
čokoláda hořká,
med,
smetana na vaření,
koření do perníku
Komentáře
K receptu nejsou žádné komentáře.