Čokoládové fondue

sebena Kuchařka: sebena

Moučníky , Dezerty, zákusky, poháry, Ostatní 6 názorů

Suroviny

200 g tmavé čokolády s velkým podílem kakaa
200 ml smetany ke šlehání
1 dcl amaretta
3 lžíce nutelly
Ovoce
Recept si zatím oblíbilo 10 kuchařů

Postup přípravy receptu

  1. Ve vodní lázní rozpustíme čokoládu do které vmícháme smetanu, amaretto a nutellu. Čokoláda musí být krásně propojená s ostatními ingrediencemi a musí se pěkně lesknout. Konzistence je hustší, když se ovoce namočí tak čokoláda zustané na něm.

  2. Hotovou čokoládu nalijeme do nádoby na fondue a nebo jen do mističky a můžeme mlsat:-)

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Poslat emailem

Recept sdíleli již 4 kuchaři a kuchařky

Ohodnoťte recept: Čokoládové fondue

Tématické fráze: fondue recept recept na fondue recepty na fondue čokoládové fondy-recept recepty na fondy fondy recept recept na fondy čokoládové fondue-recepty čokoladové fondue-recept jak na fondue recept fondue fondy recepty recepty fondue fondý fondu recept recept fondy jahodové fondue jahodové fondy ovocné fondy fondue recepty

Zapomněl/a jsem heslo