Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Čokoládové fondue

Hodnocení receptu je 4,8 (11×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

sebena sebena

Snadný

Suroviny

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie9 140 kJ /
2 185 kcal
Bílkoviny15,50 g
Tuky117,50 g
Vláknina12,68 g
Cholesterol 200 mg
Sodík 87 mg
Sůl0,20 g
Sacharidy207,42 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Ve vodní lázní rozpustíme čokoládu do které vmícháme smetanu, amaretto a nutellu. Čokoláda musí být krásně propojená s ostatními ingrediencemi a musí se pěkně lesknout. Konzistence je hustší, když se ovoce namočí tak čokoláda zustané na něm. Krok 2: Hotovou čokoládu nalijeme do nádoby na fondue a nebo jen do mističky a můžeme mlsat:-)

Zveřejněno 1. 4. 2010

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Čokoládové fondue

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/vQk8

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Čokoládové fondue

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/vQk8

Marie

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (6)

Dokonalost :-K

milujem jahody v cokolade...:-8 dokonca nemusi byt vobec sampanske +:-8

Nádherny fotky:-):-K

:-p:yes:

nádhera:-p

Krásné fotečky... Známe a děláme, posílám bod a děkuju za připomenutí...:-p

Tématické fráze:
fondue recept, recept na fondue, recepty na fondue, čokoládové fondy-recept, recepty na fondy, fondy recept, recept na fondy, čokoládové fondue-recepty, čokoladové fondue-recept, jak na fondue, recept fondue, fondy recepty, fondue recepty, recepty fondue, fondý, fondu recept, recept fondy, jahodové fondue, jahodové fondy, ovocné fondy

Suroviny:
čokoláda tmavá, smetana ke šlehání, amaretto, nutella, ovoce

Naposledy jste si prohlédli

Přidat fotografie receptu