Suroviny pro 2
2
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 909 kJ / 217 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 0,48 g |
Tuky | 23,41 g |
Vláknina | 0,53 g |
Cholesterol | 38 mg |
Sodík | 375 mg |
Sůl | 0,90 g |
Sacharidy | 0,87 g |
Postup přípravy
Maso vyjmeme z pánve a udržujeme v teple. Krok 2: K výpeku na pánvi přilijeme vývar, přidáme kapary, necháme přejít varem a zmírníme oheň. Vezmeme vychlazené máslo a po částech ho zašleháme do omáčky, kterou nám zjemní a zahustí. Nesmí se v žádném případě vařit. Krok 3: Podáváme s bramborovou kaší, s hladkolistou petrželkou.
Zveřejněno 17. 7. 2020
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Vepřové plátky se sušenou šunkou, tymiánem a máslovou omáčkou s kapary
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/O3jR
Moje poznámka
Vepřové plátky se sušenou šunkou, tymiánem a máslovou omáčkou s kapary
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/O3jR
Nejnovější recepty
Cuketové muffiny s citronem
Přidáno před 1 hodinou
Bulgur s restovaným lilkem, zeleninou a bylinkami
Přidáno před 3 hodinami
Houbová polévka s kroupami a koprem
Přidáno před 4 hodinami
Tatarská omáčka domácí
Přidáno před 6 hodinami
Proteinové vafle
Přidáno před 6 hodinami
Meruňkový koláč
Přidáno před 22 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Loupáčky z domácí pekárny
romanakross před 39 minutami
Kynuté jahodové knedlíky
Hana1234 před 1 hodinou
Moje vaječná tlačenka
Slavista62 před 1 hodinou
Klasický bramborový guláš neboli buřtguláš (výborný a hustý)
TH před 1 hodinou
Ovocné knedlíky ze spařeného těsta
Delticka před 1 hodinou
Zapečené palačinky se špenátem
LuciLucie před 4 hodinami
“Kung Pao” s kuřecím masem a zeleninou
radekfiala před 6 hodinami
Úžasný tvarohový moučník ke kávě
Petik05 před 18 hodinami
Koprová polévka s tarhoňou
lenka64892 před 20 hodinami
Záhorácký závitek
HanaS92 před 20 hodinami
Suroviny:
kýta vepřová,
šunka sušená,
tymián čerstvý,
kapary,
olej,
máslo,
sůl,
pepř mletý
Komentáře (4)