Palačinky s "šimlovou" náplní a teplé švestky se skořicí
Znáte šimlovou náplň? Tvoří ji směs tvarohu a máku. Zkuste touto nevšední náplní naplnit jemné palačinky a vše doplnit skořicí vonícími švestkami. Vznikne tím moučník, který si oblíbí celá vaše rodina a ke kterému se budete rádi vracet!
Suroviny pro 6 kusů
6kusů
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 8 601 kJ / 2 056 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 71,28 g |
| Tuky | 73,42 g |
| Vláknina | 24,55 g |
| Cholesterol | 336 mg |
| Sodík | 356 mg |
| Sůl | 0,78 g |
| Sacharidy | 247,18 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 21. 9. 2020
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Palačinky s "šimlovou" náplní a teplé švestky se skořicí
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/A3BB
Moje poznámka
Palačinky s "šimlovou" náplní a teplé švestky se skořicí
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/A3BB
Nejnovější recepty
Rolády z plněné tortilly
Přidáno před 2 hodinami
Plněné hvězdičky z listového těsta
Přidáno před 2 hodinami
Chuťovky s kuřecím raráškem
Přidáno před 2 hodinami
Uherské řezy z Jičínského salámu Pikant
Přidáno před 2 hodinami
Datlové kuličky
Přidáno před 7 hodinami
Domácí datlová pasta
Přidáno před 8 hodinami
Přečtěte si
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Šťouchané brambory s cibulkou a smetanou
jitka cerna před 4 minutami
Kari s červenou čočkou a brokolicí
monyss před 28 minutami
Vepřové maso v mrkvi
Evellinka před 29 minutami
Pařížské rohlíčky (škaredé rohlíčky)
Fitulka před 1 hodinou
Nejlepší vaječný koňak
MarieBrozova před 2 hodinami
Řezy s tvarohovým karamelem
Koffi před 2 hodinami
Vánoční roládka
HelenkaKrizova před 3 hodinami
Bramborové šulánky s mákem
ZlataG před 4 hodinami
Vaječný koňak
Vigousek před 4 hodinami
Kynutý houskový knedlík 2
JitkaVyk před 5 hodinami
Suroviny:
mouka hladká,
mléko,
vejce,
kypřící prášek do pečiva,
sůl,
cukr moučkový,
olej,
tvaroh,
mák,
mléko,
kůra citronová,
cukr moučkový,
švestky,
máslo,
cukr přírodní,
skořice mletá,
máta
Komentáře (27)