Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 894 kJ / 453 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 50,96 g |
Tuky | 26,32 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 556 mg |
Sodík | 1,09 g |
Sůl | 2,34 g |
Sacharidy | 3,00 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 4. 8. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Salámovo-sýrový špíz
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/1rVZ
Moje poznámka
Salámovo-sýrový špíz
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/1rVZ
Nejnovější recepty
Arabský hummus
Přidáno před 2 hodinami
Pórkový krém
Přidáno před 8 hodinami
Penne s kuřecím masem, brokolicí a mascarpone
Přidáno před 8 hodinami
Poháry s jogurtem a chia semínky
Přidáno před 13 hodinami
Omeleta ze zbylých knedlíků
Přidáno před 14 hodinami
Krkonošské fazole
Přidáno před 14 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Muffiny s kousky čokolády
Nikolw před 14 minutami
Zapečené brambory s uzeným masem a smetanou
Jasminka4 před 1 hodinou
Vaječný salát se sýrem
panilek před 1 hodinou
Kynutý pletenec s tvarohem a švestkami
habis před 2 hodinami
Francouzské brambory
Lucek před 2 hodinami
Gnocchi zapečené se smetanou, pórkem a anglickou slaninou
Lucek před 2 hodinami
Jahodové nic se špaldovým korpusem
iveta.kroul před 2 hodinami
Pórková polévka s česnekem a kroupami
Dagemar před 2 hodinami
Fofr broskvový koláč
JakubM před 3 hodinami
Otoč, oblíž, omliekuj -OREO
Pavlinakacerova před 4 hodinami
Tématické fráze:
salámový špíz,
sýrový špíz,
sýrové špízy,
salámovo sýrový dort,
špízy se salámem,
sýrové ražniči,
sýrový špíz se salámem,
švýcarský špíz,
švýcarské sýrové řezy,
rohlikovy spíz,
salamovo-sýrove dorty,
špíz se salámem,
salámové a sýrové dorty,
salámové ražniči,
sýrové ražničí se salámem,
špiz salamovy,
spizy se syrem a salamem,
salámové špíz,
sýrový špíz recept,
salámovo-sýrový dort
Suroviny:
salám dietní,
sýr tavený,
vejce,
strouhanka,
mouka hladká,
sůl,
pepř černý,
paprika sušená sladká,
olej
Komentáře (4)