

Rychlý špíz
Suroviny 4 porce
- marinované plátky masa
- cibule
- kapie
- cuketa
- brambory
Postup přípravy receptu
Všechny suroviny nakrájíme, napichujeme střídavě na špejle a každý napíchaný špíz položíme na samostatný kus alobalu.
Obložíme syrovými, kartáčkem omytými bramborami, které jsme nakrájeli na měsíčky a posypeme kroužky zelené natě z mladé cibulky.
Alobal uzavřeme a pečeme v troubě asi 30 minut na 200°C.
Poznámka od kuchařky
Nevyšlo nám počasí na grilování, maso bylo naložené, a tak jsme ho takto upekli v troubě.
Sdílejte recept s přáteli
Alternativy k tomuto receptu
Komentáře k receptu Rychlý špíz
-
Jani, díky moc!
A tvoje berušky si pamatuju. Náhodou - jen vzlítnout!
-
Andreo, máš nádherně naservírovaný talíř!!
Já ikdybych dělala, co chtěla, tak holt tu fantazii nemám a že se teda snažím, viz Jendovy berušky a tak, ale většinou z toho vznikne něco neidentifikovatelného
Ty máš veliký plus!!
-
Recept na obyčejný jogurt? Kdo by se s tím dneska dělal.
Navíc - na "složité" recepty tu jsou jiné kuchařinky...
Ber to tak, že po barevných fotkách budeš mít barevné sny a po těch se nepřibírá.
Tak dobrou barevnou!
-
Andreo
takhle bych chtěla zbytkovat taky
.No opět ti putuje pochvala za krásné a inspirativní fotky,a slibuji že tohle taky vyzkouším
.Moc se mi líbí že u tebe nechybí zeleninka,tu mi máme totiž moc rádi
.Teď už dej prosím recept na obyč.jogurt,nebo tu do rána přiberu 5kg
.Máš boďku