Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 156 kJ / 515 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 48,82 g |
Tuky | 29,82 g |
Vláknina | 1,48 g |
Cholesterol | 150 mg |
Sodík | 636 mg |
Sůl | 1,57 g |
Sacharidy | 12,16 g |
Postup přípravy
Krok 1: Rybací filet osolíme, obalíme v zmesi múky a papriky a z oboch strán na oleji osmažíme.
Krok 2: Fenykel nakrájame na tenké plátky a rozložíme na tanier.
Krok 3: Okolo neho uložíme na polovice rozrezané paradajočky a do stredu dáme na malé kocky nakrájanú papriku a na kolieska narezaný pór.
Krok 4: Celý tanier pokvapkáme olejom a osolíme.
Krok 5: Na šalát položíme rybičku a nadrobíme kozí syr.
Zveřejněno 4. 12. 2021
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Fenyklový salát s kozím sýrem a rybičkou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/VgWB
Moje poznámka
Fenyklový salát s kozím sýrem a rybičkou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/VgWB
Nejnovější recepty
Koláčky s hruškovými povidly
Přidáno před 8 hodinami
Cuketová buchta s čokoládou Margot
Přidáno před 8 hodinami
Nepečená roláda s kiwi
Přidáno před 8 hodinami
Jemná buchta s mletým mákem
Přidáno před 8 hodinami
Květákové karí placičky
Přidáno před 21 hodinami
Chuťovka z červené řepy a brynzy
Přidáno před 23 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Řezy se zakyskou
Koffi před 1 hodinou
Bábovka...
Marcela0123 před 1 hodinou
Plovdivské maso
Barunka1 před 2 hodinami
Pohanková pomazánka se sušenými rajčaty a pažitkou
Lucille před 2 hodinami
Blesková šlehačková bábovka
kajapece13 před 2 hodinami
Kuskusový salát s cuketou
AndreaAbb před 2 hodinami
Africké kuře
Hypnos před 2 hodinami
Šťouchané brambory
Benetka před 3 hodinami
Kuřecí prsa Kung pao s mandlemi
Severynka před 3 hodinami
Pizza Valencia
Alena194 před 3 hodinami
Suroviny:
ryba,
mouka hladká,
paprika sušená sladká,
sůl,
olej,
fenykl,
paprika čerstvá zelená,
paprika čerstvá červená,
rajče cherry,
pórek,
sýr,
olej olivový,
sůl
Komentáře (2)