Suroviny pro 1 porce
1porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 5 207 kJ / 1 244 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 1,06 g |
Tuky | 97,20 g |
Vláknina | 0,12 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 93 mg |
Sůl | 0,18 g |
Sacharidy | 91,31 g |
Postup přípravy
Krok 1: Balzamikový ocet, med, dijonskou hořčici, sůl a 1 lžíci vody dáme do vyšší úzké nádoby a tyčovým mixérem je promixujeme.
Krok 2: Pomalu a za stálého mixování přiléváme olej, dokud nevznikne hladká emulze.
Krok 3: Použijeme na saláty, masa i sýry těsně před podáváním.
Zveřejněno 4. 11. 2023
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Zálivka z balzamikového octa
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/ADMDO
Moje poznámka
Zálivka z balzamikového octa
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/ADMDO
Nejnovější recepty
Fazolový stroganoff se žampiony a cuketou
Přidáno před 3 hodinami
Hovězí maso na pivě
Přidáno 17. 10. 2025 21:23:34
Plněná kuřecí prsa na pórku
Přidáno 17. 10. 2025 18:14:00
Rybí závitek z makrely
Přidáno 17. 10. 2025 18:01:29
Salát s řapíkatým celerem a pomerančem
Přidáno 17. 10. 2025 17:53:01
Cuketové knedlíky a cuketové zelí
Přidáno 17. 10. 2025 17:37:31
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Vepřová krkovička na žampionech se smetanou
Rmdra před 51 minutami
Buchta Fešák
kabelka.ondrej před 2 hodinami
Pečené kaštany z horkovzdušné fritézy
romanzabr123 před 2 hodinami
Snadný štrúdl
Ivace před 2 hodinami
Domácí škvařené sádlo
Mathilda před 2 hodinami
Pudink v mikrovlnné troubě
D.strelcova@seznam.cz před 2 hodinami
Celerová pomazánka à la humr
Tonja před 3 hodinami
Skoro rybí salát z květáku
Tonja před 3 hodinami
Budapešťská pomazánka
Tonja před 4 hodinami
Tvarohová pomazánka s mrkví - „Falešná treska“
Tonja před 4 hodinami
Suroviny:
ocet balsamiko,
med,
hořčice dijonská,
olej olivový,
sůl,
pepř mletý
Komentáře
K receptu nejsou žádné komentáře.