Suroviny pro 1 porce
1porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 5 207 kJ / 1 244 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 1,06 g |
Tuky | 97,20 g |
Vláknina | 0,12 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 93 mg |
Sůl | 0,18 g |
Sacharidy | 91,31 g |
Postup přípravy
Krok 1: Balzamikový ocet, med, dijonskou hořčici, sůl a 1 lžíci vody dáme do vyšší úzké nádoby a tyčovým mixérem je promixujeme.
Krok 2: Pomalu a za stálého mixování přiléváme olej, dokud nevznikne hladká emulze.
Krok 3: Použijeme na saláty, masa i sýry těsně před podáváním.
Zveřejněno 4. 11. 2023
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Zálivka z balzamikového octa
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/ADMDO
Moje poznámka
Zálivka z balzamikového octa
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/ADMDO
Nejnovější recepty
Ajvar z paprik
Přidáno před 20 minutami
Vafle z přebytkového kvásku
Přidáno před 4 hodinami
Řecký salát z okurek
Přidáno před 7 hodinami
Tiramisu roláda podle Míši Landové
Přidáno před 11 hodinami
Proteinový sendvič s čokoládovým cottage
Přidáno 20. 7. 2025 15:37:49
Kuřecí křupky z HF
Přidáno 20. 7. 2025 13:47:07
Přečtěte si
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Uzená polévka s houbami a krupicovými nudlemi
Jan Nemec před 32 minutami
Citronová poleva 2
EvaEva80 před 2 hodinami
Fazolkové lusky na smetaně
ZuzkaBob před 2 hodinami
Bramborový guláš na špeku s houbami
Krajanekcestovatel před 3 hodinami
Rajská polévka II.
Kajkajak před 4 hodinami
Švestkový drobenkový koláč s pudinkem
veronika_straka před 5 hodinami
Budapešťská pomazánka
83spacir před 5 hodinami
Krémové těstoviny s kuřecím masem
ricci před 5 hodinami
Francouzské řízečky
parisn8 před 5 hodinami
Suroviny:
ocet balsamiko,
med,
hořčice dijonská,
olej olivový,
sůl,
pepř mletý
Komentáře
K receptu nejsou žádné komentáře.