Suroviny pro 1 porce
1porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 5 207 kJ / 1 244 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 1,06 g |
Tuky | 97,20 g |
Vláknina | 0,12 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 93 mg |
Sůl | 0,18 g |
Sacharidy | 91,31 g |
Postup přípravy
Krok 1: Balzamikový ocet, med, dijonskou hořčici, sůl a 1 lžíci vody dáme do vyšší úzké nádoby a tyčovým mixérem je promixujeme.
Krok 2: Pomalu a za stálého mixování přiléváme olej, dokud nevznikne hladká emulze.
Krok 3: Použijeme na saláty, masa i sýry těsně před podáváním.
Zveřejněno 4. 11. 2023
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Zálivka z balzamikového octa
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/ADMDO
Moje poznámka
Zálivka z balzamikového octa
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/ADMDO
Nejnovější recepty
Bramborové pyré se šafránem, vepřová panenka s omáčkou se sušených rajčat a švestek
Přidáno před 55 minutami
Dušená mrkev s medailonky z panenky
Přidáno před 6 hodinami
Jednoduché rizoto s mletým masem
Přidáno před 6 hodinami
Vaječný bagel
Přidáno před 23 hodinami
Jednoduché a rychlé rizoto s ředkvičkami
Přidáno 13. 5. 2025 17:57
Tartaletky s rebarborovým pudinkem
Přidáno 13. 5. 2025 17:50
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Lilek zapečený s vejcem
Jitka J. před 12 minutami
Jablečné linecké řezy
Moanka před 30 minutami
Nízkosacharidový Red Velvet Cake - Low carb
Nadja před 1 hodinou
Americké čokoládové cookies
Majdi_Hladka před 1 hodinou
Kiwi řezy - jemné a osvěžující
Pralenka před 4 hodinami
Hovězí líčka na kávě
Antonausprag před 4 hodinami
Cikánské párky podle oujezdské babičky
Nympheas před 6 hodinami
Polévka s vločkami
Kajkajak před 8 hodinami
Těstoviny s mletým masem a brokolicí
Marylka před 9 hodinami
Pohanka s listovým špenátem
TondaJ před 9 hodinami
Suroviny:
ocet balsamiko,
med,
hořčice dijonská,
olej olivový,
sůl,
pepř mletý
Komentáře
K receptu nejsou žádné komentáře.