Kroupové rizoto s králičím masem, červenou řepou a koprovou smetanou
Lahodné kroupové rizoto s pečeným králičím masem a červenou řepou tvoří spolu s česnekem a tymiánem dokonalou kombinaci chutí. Krásné podzimní jídlo zdobené koprovou zakysanou smetanou vás mile překvapí..
Suroviny pro 10 porcí
10porcí
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 27 431 kJ / 6 556 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 251,70 g |
Tuky | 307,60 g |
Vláknina | 74,30 g |
Cholesterol | 763 mg |
Sodík | 938 mg |
Sůl | 2,20 g |
Sacharidy | 661,20 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 5. 10. 2024
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Kroupové rizoto s králičím masem, červenou řepou a koprovou smetanou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/zpn18
Moje poznámka
Kroupové rizoto s králičím masem, červenou řepou a koprovou smetanou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/zpn18
Nejnovější recepty
Cuketový koláč se sýrem vhodný i pro diabetiky
Přidáno před 14 hodinami
Ajvar z paprik
Přidáno před 14 hodinami
Vafle z přebytkového kvásku
Přidáno před 18 hodinami
Řecký salát z okurek
Přidáno před 21 hodinami
Tiramisu roláda podle Míši Landové
Přidáno 21. 7. 2025 04:40:03
Proteinový sendvič s čokoládovým cottage
Přidáno 20. 7. 2025 15:37:49
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Extra rychlé lívance
MaruK. před 2 hodinami
Vepřová kýta na smetaně
jtrecepty před 10 hodinami
Bábovka s termixem
anyge před 10 hodinami
Krupicovo - tvarohové poháry s ovocem
Agness002 před 11 hodinami
Hrníčková cuketová buchta
Mery53 před 11 hodinami
Americké čokoládové cookies
Theodora před 11 hodinami
Rybíz á la brusinky
Ludmilka Sykorova před 12 hodinami
Letní nudlový salát s arašídovou omáčkou
Simona Maskova před 12 hodinami
Cuketová směs na topinky
Tom_Krupa před 13 hodinami
Broskvové řezy s pudinkem
danusepet před 14 hodinami
Suroviny:
hřbet králičí,
kroupy,
smetana zakysaná,
řepa červená,
cibule,
česnek,
máslo,
tymián,
kopr,
olej olivový,
sůl,
pepř mletý
Komentáře (3)