16 receptů s králičím masem: Vybírejte mezi českou klasikou či luxusní úpravou
Králičí maso nabízí ve srovnání s ostatními druhy masa zajímavé složení. Vyniká vysokým obsahem snadno zpracovatelných bílkovin i nízkým obsahem tuku a cholesterolu. Významný je také jeho obsah vitamínů skupiny B.
V tomto článku vám představíme 16 osvědčených receptů, ve kterých hraje králičí maso hlavní roli. Těžko zvolit, který je nejlepší. Nechte se tedy zlákat, vyberte recept a uvařte pro svoji rodinu chutný oběd.
Tipy a triky pro vás Všechny tipy a triky
Recepty ve výběru
- Králík na víně se smetanou a játry
- Králičí sekaná se špekem a bůčkem
- Králík či kuře proti skleróze
- Béřovický králík
- Králík na smetaně po staročesku
- Králičí sekaná a gratinované brambory
- Králík na česneku a hořčici
- Králík á la Conti
- Králičí maso na paprice a smetaně
- Nakládané řízky z králičích stehen
- Králičí hřbet na zeleném Kampotském pepři
- Králík s majoránkovou omáčkou
- Králík na divoko s hruškou
- Kořeněný králík se švestkami
- Králík se šalvějovou nádivkou
- Králičí rolky sous-vide v kabátku z pancetty
1/16
1/16
Další tipy a triky
Přečtěte si Zobrazit více
„Tatarák“ z tvarůžků a camembertu: Varianta masové klasiky podávaná na topince uchvátí i zaryté masožravce
15 nejchutnějších jablečných moučníků: Nechte se inspirovat výběrem receptů
„Na povrchu klouzavý a uvnitř kyprý a vláčný….“ Jak vypadá knedlík a jak nok? Film Pelíšky nabídl před 25 lety jasnou odpověď
Komentáře