Burizonové hrudky
K přípravě burizonových hrudek stačí pár surovin. Základem je karamel z cukru, který dochutí sladké kondenzované mléko a máslo. Po vmíchání malých burizonů pak tvarujeme hromádky do košíčků. Zvládne je určitě každý, odměna je sladká.
Postup přípravy
Zveřejněno 8. 12. 2024
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Burizonové hrudky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/VO5Bo
Moje poznámka
Burizonové hrudky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/VO5Bo
Nejnovější recepty
Krém ze strouhané zeleniny
Přidáno před 1 hodinou
Salát Beluga
Přidáno před 12 hodinami
Těstoviny s mletým vepřovým masem
Přidáno před 13 hodinami
Čočka na česneku
Přidáno před 14 hodinami
Vepřová roláda plněná houbami a slaninou, celerové pyré
Přidáno před 18 hodinami
Bramborové knedlíky plněné škvarky a houbami
Přidáno před 20 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Vepřové plátky dušené v zelí, fazolkách a kořenové zelenině
trdlo před 5 minutami
Jablkový moučník
Kerstein před 34 minutami
Pikantní vepřové kostky na česneku
Leni1970 před 45 minutami
Zapečené těstoviny se šunkou, smetanou a sýrem
m.kulda před 52 minutami
Francouzské řízečky
Ongbac3 před 1 hodinou
Vydatná fazolková polévka
Sarka771 před 1 hodinou
Masové kuličky pečené v kysaném zelí
Sahula před 1 hodinou
Výborné lokše
KetyHu před 1 hodinou
Vepřová panenka na houbách
Sahula před 1 hodinou
Bleskové jablkové koblížky s mrkví
Jan Nemec před 1 hodinou
Suroviny:
cukr krystal,
mléko kondenzované slazené,
máslo,
burizony
Komentáře
K receptu nejsou žádné komentáře.