Burizony v čokoládovém karamelu

mika59 Kuchařka: mika59

Moučníky , Nepečené a mražené 5 názorů

Suroviny

1 karamelové salko
1 ledové kaštany
120 g másla
180-200 g neslazených burizonů
Recept si zatím oblíbilo 23 kuchařů

Postup přípravy receptu

  1. V misce nad párou rozpustíme máslo s karamelem a čokoládou. Vmícháme burizony a pořádně promícháme.

  2. Vzniklou směs můžeme zabalit do potravinové folie a udělat váleček. Taky se může dát do srnčího hřbetu (vystlaného potravinářskou folií) nebo jako já do silikonových formiček.

  3. Směs ve formě lžíci lehce utlačíme a uhladíme. Necháme do druhého dne ztuhnout a uležet. Krájíme na kousky.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Poslat emailem

Recept sdílelo již 480 kuchařů a kuchařek

Ohodnoťte recept: Burizony v čokoládovém karamelu

Tématické fráze: burizony v karamelu burisony burizony burizony v karamelu ze salka karamelky s burizony karamel s burizony burizony recept karamelové burizony burisony v karamelu burisony karamel karamelové řezy s burizony karamely s burizony karamelové salko s burizony řezy z burizonů tvarohové koblížky karamelové s burizony nejlepší burizony v karamelu recept z burizonu recept s burisony burysony

Zapomněl/a jsem heslo