Burizony v čokoládovém karamelu

mika59 Kuchařka: mika59

Moučníky , Nepečené a mražené 5 názorů

Suroviny

1 karamelové salko
1 ledové kaštany
120 g másla
180-200 g neslazených burizonů
Recept si zatím oblíbilo 23 kuchařů

Postup přípravy receptu

  1. V misce nad párou rozpustíme máslo s karamelem a čokoládou. Vmícháme burizony a pořádně promícháme.

  2. Vzniklou směs můžeme zabalit do potravinové folie a udělat váleček. Taky se může dát do srnčího hřbetu (vystlaného potravinářskou folií) nebo jako já do silikonových formiček.

  3. Směs ve formě lžíci lehce utlačíme a uhladíme. Necháme do druhého dne ztuhnout a uležet. Krájíme na kousky.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Poslat emailem

Recept sdílelo již 474 kuchařů a kuchařek

Ohodnoťte recept: Burizony v čokoládovém karamelu

Tématické fráze: burizony v karamelu burisony burizony v karamelu ze salka burizony karamelky s burizony karamel s burizony burisony karamel burizony recept karamelové burizony karamelové salko s burizony řezy z burizonů tvarohové koblížky nejlepší burizony v karamelu recept s burisony karamelové řezy s burizony burysony karamelové salko burizony moučník s burizony karamely a burizony karamelky v burizonu

Zapomněl/a jsem heslo

Právě probíhá vánoční soutěž! Přidávejte fotky k receptům a vyhrajte vybavení do kuchyně. Zúčastnit se

Zavřít