Hlíva ála vídeňský řízek
Pokud si chcete udělat jeden den bez masa a přitom si pochutnat, připravte k obědu hlívu jako řízek. Příprava je velmi snadná a díky koření má hlíva skvělou a výraznou chuť. Do trojobalu se přidává parmazán, který pokrm také skvěle dochutí.
Postup přípravy
Zveřejněno 14. 12. 2024
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Hlíva ála vídeňský řízek
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/qxVgp
Moje poznámka
Hlíva ála vídeňský řízek
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/qxVgp
Nejnovější recepty
Chlupaté knedlíky z cukety
Přidáno před 16 hodinami
Restovaná směs lilků se zeleninou
Přidáno před 16 hodinami
Nepečený jahodový dortík
Přidáno před 18 hodinami
Vrabec moravskočeský
Přidáno 14. 7. 2025 14:54:25
Rybíz jako brusinky podle Petry Burianové
Přidáno 14. 7. 2025 06:30:03
Koláč s rybízem, muchovníkem a drobenkou
Přidáno 13. 7. 2025 14:35:01
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Krkovička na hříbkách v papiňáku, zjemněná smetanou
Sahula před 3 hodinami
Vepřová plec na houbách a na smetaně
Sahula před 3 hodinami
Lenčiny zapečené cuketové lodičky
Helen.salemiynah před 4 hodinami
Toustový chleba z pekárny
Hagne před 6 hodinami
Šťávička za studena dělaná
cybermis před 6 hodinami
Kinder mléčný řez se šlehačkou a kondenzovaným mlékem
Miskaaaaa před 8 hodinami
Játrové knedlíčky do polévky
Zuzanka2309 před 8 hodinami
Drobenka na koláč
Pavluska75 před 9 hodinami
Tvarohová bublanina
tamarit před 9 hodinami
Salát Coleslaw
LA.63 před 10 hodinami
Suroviny:
hlíva ústřičná,
vejce,
mouka hladká,
strouhanka,
parmazán,
sůl,
koření houbová variace,
olej
Komentáře (5)