Hlíva ála vídeňský řízek
Pokud si chcete udělat jeden den bez masa a přitom si pochutnat, připravte k obědu hlívu jako řízek. Příprava je velmi snadná a díky koření má hlíva skvělou a výraznou chuť. Do trojobalu se přidává parmazán, který pokrm také skvěle dochutí.
Postup přípravy
Zveřejněno 14. 12. 2024
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Hlíva ála vídeňský řízek
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/qxVgp
Moje poznámka
Hlíva ála vídeňský řízek
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/qxVgp
Nejnovější recepty
Rychlé kynuté knedlíky s rebarborou
Přidáno před 2 hodinami
Mechové řezy z mikrovlnky
Přidáno před 2 hodinami
Buchta s jablečnou náplní z remosky
Přidáno před 3 hodinami
Tartaletky s krémem z marshmallow
Přidáno před 3 hodinami
Jednohubky s mašličkou
Přidáno před 3 hodinami
Bramborové krokety s Polickým uherákem
Přidáno před 3 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Banánová buchta - hrnková
Hepetka před 6 minutami
Americké lívance bez kynutí
káťa před 28 minutami
Bábovka tvarohová
eskymak před 1 hodinou
Maki sushi
tipek136 před 2 hodinami
"Mac and cheese" po česku
Rici_CZG před 11 hodinami
Sýrovo-slaninový quiche
Miiichiii21 před 13 hodinami
Babiččina třená bábovka
Miiichiii21 před 13 hodinami
Šunková pomazánka na housku, chlebíčky i jednohubky
GabKe před 14 hodinami
Prošívaná deka
sikulka131 před 15 hodinami
Tomatová polévka s těstovinami
jamara před 15 hodinami
Suroviny:
hlíva ústřičná,
vejce,
mouka hladká,
strouhanka,
parmazán,
sůl,
koření houbová variace,
olej
Komentáře (4)