Sváteční plněný kapr
Kapr je u nás nejběžnější rybou a obvykle ho podáváme na Vánoce smaženého v trojobalu. Jeho jemné maso ale můžeme připravit na mnoho jiných způsobů. Skvěle chutná pečený, naplněný uzeným masem a šunkou.
Postup přípravy
Zveřejněno 21. 12. 2024
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Sváteční plněný kapr
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/QWN3L
Moje poznámka
Sváteční plněný kapr
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/QWN3L
Nejnovější recepty
Placičky z tresky a hrášku
Přidáno před 57 minutami
Koláčky s hruškovými povidly
Přidáno před 10 hodinami
Cuketová buchta s čokoládou Margot
Přidáno před 11 hodinami
Nepečená roláda s kiwi
Přidáno před 11 hodinami
Jemná buchta s mletým mákem
Přidáno před 11 hodinami
Květákové karí placičky
Přidáno před 23 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Salát Coleslaw
bublinka.1 před 17 minutami
Kuřecí plátky v bylinkové omáčce
RomanaMonika před 31 minutami
Bublanina II
Frana74 před 1 hodinou
Řezy se zakyskou
Koffi před 3 hodinami
Bábovka...
Marcela0123 před 3 hodinami
Plovdivské maso
Barunka1 před 4 hodinami
Pohanková pomazánka se sušenými rajčaty a pažitkou
Lucille před 4 hodinami
Blesková šlehačková bábovka
kajapece13 před 5 hodinami
Kuskusový salát s cuketou
AndreaAbb před 5 hodinami
Africké kuře
Hypnos před 5 hodinami
Suroviny:
kapr,
cibule,
maso uzené,
šunka,
hořčice,
sůl,
pepř mletý,
máslo
Komentáře (1)