Křupavý kapr

trebonskykapr Kuchař: trebonskykapr

4 porce Ryby 8 názorů

Suroviny

600 g porcí kapra (ideálně filetu bez kostí)
kukuřičná krupice
namletý kmín
sůl
lněné semínko
100 ml oleje
bylinkové máslo
Recept si zatím oblíbilo 9 kuchařů

Postup přípravy receptu

  1. Porce kapra osolte, kukuřičnou krupici smíchanou s mletým kmínem a lněným semínkem použijte k obalení porcí.

  2. Pečeme zvolna na oleji z obou stran.

  3. Na závěr potřeme bylinkovým máslem a podáváme bramborovou kaší. Tu můžeme vylepšit trochou špenátu a kysané smetany.

Poznámka

Video s návodem na přípravu Křupavého kapra:

http://www.trebonskykapr.cz/krupavy-trebonsky-kapr

Názorný návod na vykostění kapra na videu:

http://www.trebonskykapr.cz/porcovani-kapra

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Poslat emailem

Recept sdílelo již 124 kuchařů a kuchařek

Ohodnoťte recept: Křupavý kapr

  • paajus paajus

    bodik...:yes:

    Odpovědět

  • paajus paajus

    mnamka, musim udelat

    Odpovědět

  • spagetka spagetka

    Tak to vypadá jednoduše skvěle!!! a jen tak dál, Ondro, ať máme chuťové pohárky pořád čím provokovat, aby se náhodou neulejvaly :-D:-D:-p:-p:yes::yes:

    Odpovědět

  • trebonskykapr trebonskykapr(autor receptu)

    Díky za upozornění na překlep a uvítání. Fotky jsou jen jsem je vložil asi 2 minuty po odeslání .-)

    Odpovědět

  • pipre pipre

    Mně se recept moc líbí:-*, ukládám a přidávám bodík:yes: 3. a také tu Ondřeje vítám a těším se na jeho další specialitky z kapra na našich stránkách..ikdyž koukám, že na jeho stránkách je jich hodně a výborných :-)

    Odpovědět

  • Bibinka Bibinka

    Ondřeji, já tě vítám na našich stránkách, přeji ti, aby se ti tu mezi náma líbila, byl jsi spokojený a my se zase na oplátku budeme těšit na tvé recepty-dnešním si se hned uvedl a dokonce skvěle tak, že ti dávám boda:yes:
    Těší mě už to, že jsou naši kluci zase posílení;-):-D

    Odpovědět

  • Eliza Eliza

    A propos - oprav si titul, máš tam záměnu písmen...:-)

    Odpovědět

  • Eliza Eliza

    Ondřeji, děkuji za odkaz na zajímavé stránky, právě jsem shlédla mistra Stupku a jeho přípravu kapra pánů z Rožmberka a realizuji ještě tento týden - kapra mám (sice v mrazáku, ale mám...) a recept vypadá skvěle :-p
    A ten tvůj samozřejmě také, škoda, že není fotečka... ;-)

    Odpovědět

Tématické fráze: vykoštění kapra jak vykostit kapra vykoštění ryby vykostění kapra video jak obalit kapra jak vykostit kapra video kapr vykoštění krupavy kapr porcování kapra vykosteni ryb recept kapr recepty na přípravu kapra příprava kapra lněné semínko recepty vykoštování kapra kapr priprava porcování kapra video vykostit kapra návod na vykoštění kapra kapr recepty

Zapomněl/a jsem heslo