Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 077 kJ / 735 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 31,83 g |
Tuky | 42,79 g |
Vláknina | 17,46 g |
Cholesterol | 289 mg |
Sodík | 1,60 g |
Sůl | 3,94 g |
Sacharidy | 47,03 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 27. 1. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Hovězí roláda s hlívou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/MB7O
Moje poznámka
Hovězí roláda s hlívou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/MB7O
Nejnovější recepty
Marinované kotlety s koriandrem
Přidáno před 15 hodinami
Makový dortík
Přidáno před 15 hodinami
Grilované maso v černém pivu
Přidáno před 15 hodinami
Ledvinky na špeku
Přidáno před 15 hodinami
Tagliatelle se zeleninou
Přidáno před 16 hodinami
Lasagne s cuketou
Přidáno před 16 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Perník s meruňkami
Birdmann před 24 minutami
Mirabelková bublanina
alexjdubec před 29 minutami
Babiččiny šunkofleky
Darwin před 41 minutami
Čínský okurkový salát
mertice před 1 hodinou
Hrnková buchta (s čímkoliv)
vaclavagregrova před 2 hodinami
Křehký tvarohový koláč s jahodami
dostaji4 před 3 hodinami
TIP
Přiměřené lívance z Byl jednou jeden král
KiaraK před 4 hodinami
Strouhaný koláč s banánovou náplní
xSarka před 5 hodinami
Utopenci - nejlepší co známe
LucaKnobloch před 13 hodinami
Úžasný tvarohový moučník ke kávě
Amona před 15 hodinami
Tématické fráze:
hovězí roláda,
hovězí roláda recept,
hovězí na pivu s hlívou,
hovezi rolady v tlakovem hrnci,
hovězí roláda v tlakovém hrnci,
nápln do hovězí rolády,
roládky plněné hlívou,
plněná roláda hlívou,
rolada s hlivou,
krůtí roláda plněná hlívou ústřičnou,
hovězí maso s hlívou,
bramborová roláda s hlívou,
kuřecí roláda s hlívou,
kuřecí roláda s hlívou
Suroviny:
hovězí zadní,
sůl,
pepř,
hořčice plnotučná,
paprika čerstvá červená,
paprika čerstvá žlutá,
cibulka jarní,
hlíva ústřičná,
sýr eidam,
vejce,
škrob kukuřičný,
olej slunečnicový,
bujón hovězí,
mouka polohrubá,
smetana ke šlehání
Komentáře (1)