Zelené fazolové lusky se strouhankou

Jindra1 Kuchař:

Doba přípravy: 15 min PT0H15M 2 porce Bezmasá jídla 5 názorů

56

Suroviny

balíček zelených fazolových lůsků (mražených)
půl lžičky soli
plátek másla
hrst strouhanky
Recept si zatím oblíbilo 6 kuchařů

Postup přípravy receptu

  1. Fazolové lusky vaříme v osolené vodě 12 minut. Mezitím na pánvi osmahneme na másle hrst strouhanky dozlatova.

  2. Vodu z fazolek slijeme (možno použít jako zeleninový vývar na polévku), smícháme osmahlou strouhanku s fazolkami.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Sdílet na Facebooku Poslat emailem

Recept sdíleli již 4 kuchaři a kuchařky

Ohodnoťte recept: Zelené fazolové lusky se strouhankou

  • Leon Leon(neregistrovaný)

    No me to pred 40 lety taky varila stara babicka v Polsku bylo mi 5let a velmi mi to utkvelo v hlave akorat to bylo nejaky vic zamichany a mam pocit, ze orestovane byly i ty lusky... no uvidim bude to premiera po 40letech :-)

    Odpovědět

  • Wlasow Wlasow(neregistrovaný)

    Moje babča v Polsku je taky dělala,je to moje oblíbené jídlo.. :yes:

    Odpovědět

  • heeeli heeeli(neregistrovaný)

    Toto jídlo nebo spíš minutku přímo zbožňuji. Dělávala to moje babča v Polsku a pokaždé se můžu ujíst.:-)

    Odpovědět

  • stemberkap stemberkap

    asi bych se prejedla:-D

    Odpovědět

  • maris maris

    Moc dobré, dávám bodík:yes:

    Odpovědět

Přidat komentář

Tato webová stránka používá cookies pro vylepšení naších služeb. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.

Zapomněl/a jsem heslo