

Zelené fazolové lusky se strouhankou
Suroviny 2 porce
- balíček zelených fazolových lůsků (mražených)
- půl lžičky soli
- plátek másla
- hrst strouhanky
Postup přípravy receptu
Fazolové lusky vaříme v osolené vodě 12 minut. Mezitím na pánvi osmahneme na másle hrst strouhanky dozlatova.
Vodu z fazolek slijeme (možno použít jako zeleninový vývar na polévku), smícháme osmahlou strouhanku s fazolkami.
Sdílejte recept s přáteli
Alternativy k tomuto receptu
Komentáře k receptu Zelené fazolové lusky se strouhankou
-
No me to pred 40 lety taky varila stara babicka v Polsku bylo mi 5let a velmi mi to utkvelo v hlave akorat to bylo nejaky vic zamichany a mam pocit, ze orestovane byly i ty lusky... no uvidim bude to premiera po 40letech
-
Moje babča v Polsku je taky dělala,je to moje oblíbené jídlo..
-
Toto jídlo nebo spíš minutku přímo zbožňuji. Dělávala to moje babča v Polsku a pokaždé se můžu ujíst.
-
asi bych se prejedla
-
Moc dobré, dávám bodík