Francouzský koláč chinois
Chinois je francouzský koláč z kynutého těsta. Tvoří ho šneky plněné mléčnou náplní a rozinkami. Celý koláč po upečení navíc potřeme oslazenou vodou. Přípravu těsta usnadní domácí pekárna.
Postup přípravy
Zveřejněno 15. 3. 2025
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Francouzský koláč chinois
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/R65Pq
Moje poznámka
Francouzský koláč chinois
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/R65Pq
Nejnovější recepty
Linecký koláč s cuketou
Přidáno před 13 hodinami
Koláč s tvarohem a rybízem
Přidáno před 19 hodinami
Lečo v omeletě
Přidáno 3. 7. 2025 08:29
Jahodové nanuky se zakysanou smetanou
Přidáno 2. 7. 2025 19:13
Květák bez smažení
Přidáno 2. 7. 2025 16:46
Kuličky z mletého masa plněné rajčátky s bylinkovou polentou
Přidáno 2. 7. 2025 13:51
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Polévka vinná
Milan.Krimsky před 7 hodinami
Sytá uzená polévka
JiriSeidler před 9 hodinami
Francouzský toust se šunkou a sýrem
Rennna před 12 hodinami
Tvarohová bublanina
HanaHanka před 12 hodinami
Hříbková omáčka
Darwin před 12 hodinami
Extra rychlé lívance
zelenapampeliska před 12 hodinami
Bublanina - nadýchaná - s jakýmkoli ovocem
olivka před 14 hodinami
Vejce v hořčicové omáčce
Ivyjg před 14 hodinami
Suroviny:
mléko,
máslo,
vejce,
mouka hladká,
cukr krupice,
sůl,
droždí,
mléko,
cukr krupice,
žloutek,
cukr vanilkový,
mouka hladká,
rozinky,
cukr
Komentáře (2)