Cizrnová bublanina
V tomto receptu najdeme netradiční zpracování oblíbené bublaniny. Její těsto obohatí cizrna, která je vhodnou luštěninou pro pečení sladkých moučníků. Zvláčněno je také tvarohem. Ovoce k ozdobení pak volíme podle sezony a naší chuti.
Postup přípravy
Zveřejněno 17. 3. 2025
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Cizrnová bublanina
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/QW57Y
Moje poznámka
Cizrnová bublanina
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/QW57Y
Nejnovější recepty
Toast à la turecká vejce cilbir
Přidáno před 18 hodinami
Brambory v pažitkové omáčce se sýrem
Přidáno 30. 5. 2025 15:37
Velká holubka
Přidáno 30. 5. 2025 15:25
Zapečená cuketa v alobalu
Přidáno 30. 5. 2025 15:16
Pljeskavice s lečem
Přidáno 30. 5. 2025 15:10
Italské tousty s křepelčími vajíčky
Přidáno 30. 5. 2025 15:04
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Jahodový koláč s pudingem a šlehačkou
Andaluzie před 45 minutami
Nejlepší litý perník
Tynaja před 1 hodinou
Hrnková bábovka
Flyer01 před 10 hodinami
Vepřová kýta na smetaně
Styliane před 10 hodinami
Lívance z podmáslí
MonkaF před 11 hodinami
Jednoduché kuřecí maso se žampiony
Dagemar před 11 hodinami
Kuře na paprice
TerunkaKr před 12 hodinami
Šumavské topinky
Moanka před 13 hodinami
Špenátová polévka
Kajkajak před 13 hodinami
Svíčková na smetaně
Rebeca před 14 hodinami
Suroviny:
vejce,
cizrna,
cukr krystal,
olej,
tvaroh,
mouka hladká,
kypřící prášek,
ovoce
Komentáře (1)