Tvarohové lívance
Lívance jsou oblíbená sladká snídaňová klasika. Můžeme je připravit i ve zdravější verzi, stačí ubrat cukr, použít špaldovou mouku a do těsta přidat tvaroh. Po osmažení je podáváme podle chuti například s marmeládou či ovocem.
Postup přípravy
Zveřejněno 28. 3. 2025
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Tvarohové lívance
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/jRO6Y
Moje poznámka
Tvarohové lívance
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/jRO6Y
Nejnovější recepty
Konopná šunková pizza
Přidáno před 2 hodinami
Kynuté buchty podle Mirky van Glis Slavíkové
Přidáno před 2 hodinami
Kuřecí maso s dýní, pórkem a smetanou.(vhodné i pro diabetiky)
Přidáno před 6 hodinami
Kuskusový salát s grilovanou zeleninou
Přidáno před 9 hodinami
Papriky plněné lečem
Přidáno před 11 hodinami
Krémová květáková polévka s mrkví a smetanou
Přidáno před 12 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Paštika z kuřecích jater
brtna před 45 minutami
Vepřové nudličky s omáčkou
renulka před 1 hodinou
Jednoduché nekynuté podmáslové vdolky
MiskaM před 1 hodinou
Hrášková polévka podle Pohlreicha
LucieBicanova před 1 hodinou
Jednoduchý kynutý švestkový koláč
Witoraz před 3 hodinami
Kuřecí polévka s nudlemi
Kattyy před 3 hodinami
Kynutý se švestkami ... koláč
mysha před 4 hodinami
Kynuté knedlíky plněné jahodami
Constell před 4 hodinami
Jemný boršč
Kajkajak před 4 hodinami
Buchtičky s krémem
Titto10 před 5 hodinami
Suroviny:
vejce,
extrakt vanilkový,
tvaroh jemný,
mléko polotučné,
kypřící prášek,
mouka špaldová hrubá,
cukr třtinový,
olej kokosový
Komentáře (1)