Krůtí plátky s hráškovými lusky

tejaja Kuchařka: tejaja

Drůbeží maso 0 názorů

Suroviny

2 krůtí plátky
350 g mladých hráškových lusků
několik lístků šalvěje
plátek másla
olej
sůl
cherry rajčátka
Marináda:
2 lžíce oleje
1 lžíce sójové omáčky
pepř
4 stroužky česneku
1 lžička mleté papriky
Recept si zatím oblíbilo 5 kuchařů

Postup přípravy receptu

  1. Všetky suroviny na marinádu premiešame. Plátky mäsa dáme do marinády na 1-2 hodiny.

  2. Potom na panvici rozpálime olej a plátky z oboch strán opekáme po cca 5-6 minútach z každej strany (podľa hrúbky mäsa). Plátky vyberiem a udržiavame v teple.

  3. K výpeku pridáme maslo a hráškové strúčiky. Pridáme nasekané lístky šalvie, osolíme a za miešania opekáme asi 5 minút.

  4. Plátky mäsa podávame so strúčikmi a paradajočkami.
    Prílohu zvolíme podľa chuti.

Poznámka

Strúčiky hrášku používame mladé, bez semien.

Ak potrebujete viac soli, dosoľte. Ja mäso nesolím, sójová omáčka je slaná.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Poslat emailem

Recept sdíleli již 4 kuchaři a kuchařky

Ohodnoťte recept: Krůtí plátky s hráškovými lusky

K receptu nejsou žádné komentáře.

Zapomněl/a jsem heslo