Konzumní kmínový chléb
Domácí pekárna je osvědčený pomocník při přípravě domácího pečiva. Zkuste v ní připravit snadný konzumní chléb, který je téměř k nerozeznání od toho kupovaného. Jakmile jednou ochutnáte svůj vlastní chleba, určitě jej budete péct častěji.
Postup přípravy
Zveřejněno 29. 5. 2025
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Konzumní kmínový chléb
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/n58zE
Moje poznámka
Konzumní kmínový chléb
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/n58zE
Nejnovější recepty
Nakládané ředkvičky v octě
Přidáno před 7 hodinami
Veganský pudink s rebarborou
Přidáno před 8 hodinami
Bramborová polévka s fazolovými lusky a koprem
Přidáno před 11 hodinami
Palačinky s jahodovo-tvarohovou náplní
Přidáno před 12 hodinami
Papriky plněné kuskusem s restovanou zeleninou
Přidáno před 13 hodinami
Krekry s chia semínky
Přidáno 2. 6. 2025 08:00
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Tvarohová bublanina
Evculina84 před 2 hodinami
Bezový cheesecake
Jana2017 před 5 hodinami
Španělské ptáčky z mletého masa
Sahula před 8 hodinami
Laskonky jednoduché a křupavé
Hankali před 8 hodinami
Mini Pavlova
Hankali před 8 hodinami
Veky
ing.zdenek.trojan@seznam.cz před 10 hodinami
Zapečené kořeněné masové koule se smetanovou omáčkou
Lucie1001 před 10 hodinami
Citrónové muffiny s mákem
marepavla před 12 hodinami
Babiččina hrachovka
Kajkajak před 12 hodinami
Penne s kuřecím masem a nivou
helen.fon@seznam.cz před 13 hodinami
Suroviny:
voda,
ocet,
sádlo,
mouka tmavá chlebová žitná,
mouka hladká,
mouka pizza,
mouka chlebová pšeničná,
sůl,
kmín celý,
droždí,
anýz,
koriandr,
Komentáře (1)