Křupavé cuketové řízečky
Z cukety můžeme vykouzlit spoustu různých slaných, ale i sladkých pokrmů. Naprostou klasikou jsou řízečky smažené v křupavém těstíčku. Jejich chuť je nezaměnitelná a perfektně je doplní domácí tatarská omáčka.
Postup přípravy
Zveřejněno 17. 8. 2025
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Křupavé cuketové řízečky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/0RELN
Moje poznámka
Křupavé cuketové řízečky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/0RELN
Nejnovější recepty
Batátová kaše
Přidáno před 2 hodinami
Krkovička s dýňovo-bramborovou kaší
Přidáno před 2 hodinami
Masová směs Mexiko
Přidáno před 3 hodinami
Kuřecí kousky s dýňovým pyré vhodné pro diabetiky
Přidáno před 3 hodinami
Zeleninové pyré s muškátovou dýní
Přidáno před 3 hodinami
Kakaová kolečka s čokoládou
Přidáno před 4 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Nadýchaná banánová buchta
brtna před 1 hodinou
Nadýchaný hrnečkový perník
brtna před 1 hodinou
Frankfurtská jemná polévka
brtna před 1 hodinou
Babiččina fazolačka
Marierosulkova před 2 hodinami
Rýžový nákyp s broskvemi
KetyHu před 3 hodinami
Vepřové plátky s krůtími játry a fazolkami
adelaku před 3 hodinami
Sekaná v anglické slanině
poirotka před 3 hodinami
Pečené brambory s masem a žampióny
Veritaska před 6 hodinami
Křehký jablkový koláč
Potocky před 6 hodinami
Suroviny:
mouka hladká,
olej,
voda,
bílek,
cuketa,
sůl,
olej
Komentáře
K receptu nejsou žádné komentáře.