Kuřecí rolky se švestkami
Recept ještě nebyl hodnocenKuřecí prsa potřebujeme skutečně větší, aby se nám rolky či závitky dobře dělaly. Opláchneme je, osušíme a opatrně naklepeme přes mikrotenový sáček či potravinářskou…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Energie | 0 kJ / 0 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 0,00 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
Tuky | 0,00 g |
– nasycené | 0,00 g |
– nenasycené | 0,00 g |
–– mononenasycené | 0,00 g |
–– polynenasycené | 0,00 g |
––– omega 3 | 0,00 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 0 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 0,00 g |
– cukry | 0,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Kuřecí prsa potřebujeme skutečně větší, aby se nám rolky či závitky dobře dělaly. Opláchneme je, osušíme a opatrně naklepeme přes mikrotenový sáček či potravinářskou…
1. Naložit maso 2. Svařit vodu s masoxem 3. Spařit hl. zelí, i ho chvíli povařím, ale ne úplně do měkka! 4. Do kastrolu - používám titan hranatý, naliji olivový olej,…
Přidáno před 45 minutami
Přidáno před 22 hodinami
Přidáno 27. 3. 2024 08:47
Přidáno 27. 3. 2024 08:41
Přidáno 26. 3. 2024 20:05
Přidáno 26. 3. 2024 16:04
Mnichovská bílá klobása voní po bylinkách a je šťavnatá. Správně byste ji měli podávat s preclíkem a místo loupání "vycucnout"
Bůček pečený v jogurtu s majoránkou: Lahodné marinované maso bez kůže je křehké a jemné, voní bylinkami
Dejte si kontrabáš: Vyhlášený pokrm valašské kuchyně z pohanky a brambor