Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Pečený jehněčí bok

Hodnocení receptu je 4,4 (5×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 140 min + 2 hod marinování

140 min + 2 hod marinování

1. 1. 2012 14:38

Suroviny

Porce: 4-6

Nutriční hodnoty

Energie2 752 kJ / 658 kcal
Bílkoviny20,09 g
Tuky29,57 g
Vláknina11,76 g
Cholesterol 285 mg
Sodík 742 mg
Sůl1,72 g
Sacharidy73,91 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

JanaDorazinova JanaDorazinova

1. 1. 2012 22:35

No, to jehněčí, to je zádrhel, ale určitě bych ráda zkusila.

varilamyskakasicku varilamyskakasicku

1. 1. 2012 19:30

:-K;-):yes:

spagetka spagetka

1. 1. 2012 14:51

tejaja:promiň :-8:-O:-8:-O, já ho fáákt přehlídla, promíííň :-K:-K:-K:-K:-K

tejaja tejaja

1. 1. 2012 14:50

spagetka: špagi :-! nes...ma, čítaj poriadne, rozmarín tam predsa je ;-( Ty hľadáš vždy niečo...;-)

spagetka spagetka

1. 1. 2012 14:46

Má to jedinou chybu, kde sehnat to jehněčí - naštěstí vím tu o farmě, kde ho seženu. Jináák mňááám, jo chybí mi tam rozmarýn, ale jinak :-p:-p:yes::yes::yes:

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: jehneci bok jehneci bok recept peceny bok jehněčí bok recepty peceny jehneci bok recepty jehněčí bok pečený jehněčí jehněčí na zázvoru pečení jehněčího recept jehneci bok jehněčí bok pečený pečený bok recept jehněčí recepty recept na jehněčí bok jehněčí bok pečeně jehneci bok recepty peceni jehne pečený hovězí bok recepty-jehněčí boku jehneci bok rolovany

Suroviny: bok jehněčí, máslo, cibule, rozmarýn, tymián, česnek, zázvor, olej, protlak rajský, sůl, pepř, rohlík, vejce, sůl, pepř, majoránka, nať celerová, mléko

TopRecepty.cz

Pečený jehněčí bok

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/3K5A