Kynutý toč s ořechovou náplní
Recept ještě nebyl hodnocenDo domácí pekárny vlijeme vlažnou vodu, olej, vejce, přidáme moučnou směs, vanilkový cukr a posypeme sušeným droždím (které je součástí krabice na buchty). Zapneme…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Energie | 0 kJ / 0 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 0,00 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
Tuky | 0,00 g |
– nasycené | 0,00 g |
– nenasycené | 0,00 g |
–– mononenasycené | 0,00 g |
–– polynenasycené | 0,00 g |
––– omega 3 | 0,00 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 0 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 0,00 g |
– cukry | 0,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Do domácí pekárny vlijeme vlažnou vodu, olej, vejce, přidáme moučnou směs, vanilkový cukr a posypeme sušeným droždím (které je součástí krabice na buchty). Zapneme…
Přidáno před 3 hodinami
Přidáno před 8 hodinami
Přidáno před 8 hodinami
Přidáno před 22 hodinami
Přidáno před 22 hodinami
Přidáno před 23 hodinami
Jídelní rozmary slavných: Rihanna si na turné vozí kufřík s kořením a miluje tohle kuřecí kari
Upéct buchty v peci bývalo dívčí zkouškou dospělosti. Víte, k čemu sloužil tzv. kamnovec?
Vodu zbylou po vaření těstovin, brambor a rýže nevylévejte! Skvěle zahustí polévky i omáčky, vylepší slaná těsta a prospěje zažívání