Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Cukr - suroviny a ingredience

Recepty s touto surovinou

Tmavé pečivo se semínky

Tmavé pečivo se semínky

Recept ještě nebyl hodnocen 4,7

Těsto necháme udělat a vykynout v pekárně (program Těsto), pak propracujeme, nakrájíme na dílky a uděláme bagety, bulky nebo rohlíky. Ještě během vyvalování je podsypeme…

Šmourn s kompotem

Šmourn s kompotem

Recept ještě nebyl hodnocen 4,6

Vše promícháme a dáme na vymaštěný a vymazaný plech. Pečeme. Až se šmourn dopéká, tak jej promísíme, potrháme, aby byl sypký, ještě chvilku zapečeme. Teplé podáváme s…

heli3

30 min

Znojemské okurky v octě

Znojemské okurky v octě

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Okurky namočíme ve škopíku ve vodě a malým kartáčkem očistíme. Připravíme si octový nálev - přivedeme k varu a 5 min povařit. Připravíme si umyté, vysušené…

heli3

60 min

Jahodový džem

Jahodový džem

Recept ještě nebyl hodnocen 3,8

Na jahodovém džemu si pochutnají dospělí i děti. Na domácí přípravě džemu není nic těžkého. Všechny suroviny stačí chvíli povařit, naplnit do připravených sklenic a…

heli3

40 min

Mramorové řezy s ostružinama

Mramorové řezy s ostružinama

Recept ještě nebyl hodnocen 4,7

Tři vrstvy, které spolu dokonale ladí. Nadýchaný mramorový korpus, jemný tvarohový krém s pudinkem a šťavnaté ostružiny zalité svěží želatinou. Mramorové řezy s…

aja.g

60 min

Ovocná zahrádka

Ovocná zahrádka

Recept ještě nebyl hodnocen 4,8

Žloutky oddělíme od bílků a vyšleháme tuhý sníh.Ostatní suroviny důkladně smícháme v míse a nakonec přidáme sníh. Nalijeme na plech vyložený pečícím papírem a upečeme do…

Italská zálivka

Italská zálivka

Recept ještě nebyl hodnocen 3,8

Do mísy nalijeme olej, ocet, šťávu z limetky a cukr. Vše pečlivě promícháme a poté vmícháme nakrájenou chilli papričku a bylinky.

Jahodový slavnostní dort

Jahodový slavnostní dort

Recept ještě nebyl hodnocen 4,8

Elegantní vzhled a svěží chuť, dělají z tohoto dortu ideální volbu pro oslavy, svatby i letní posezení. Kombinace nadýchaného korpusu, jemného krému a sladkých jahod…

Bohunka

95 min

Jahodový slavnostní dort

Jahodový slavnostní dort

Recept ještě nebyl hodnocen 4,8

Elegantní vzhled a svěží chuť, dělají z tohoto dortu ideální volbu pro oslavy, svatby i letní posezení. Kombinace nadýchaného korpusu, jemného krému a sladkých jahod…

Bohunka

95 min

Bábovka makové panenky

Bábovka makové panenky

Recept ještě nebyl hodnocen 4,7

Celá vejce vyšleháme s cukrem do pěny, přidáme olej, mák, mléko, citrónovou kůru a mouku promíchanou s práškem. Vše dobře promícháme a nalijeme do vymazané a moukou…

Jahodový koktejl s jogurtem

Jahodový koktejl s jogurtem

Recept ještě nebyl hodnocen 4,4

V jednoduchosti je krása. Koktejl z jahod, jogurtu a mléka, to je to pravé osvěžení v horkých letních dnech. Nemáme-li po ruce čerstvé jahody, koktejl bude skvělý i z…

Domácí griotka

Domácí griotka

Recept ještě nebyl hodnocen 4,7

Víno dáme trochu ohřát tak, aby se v něm rozpustil cukr, do studeného dáme trest, dolijeme podle chuti slivovicí může být chalupářská slivovice

jollka

720 min

Ovocná smetanová zmrzlina

Ovocná smetanová zmrzlina

Recept ještě nebyl hodnocen 4,2

Hledáte způsob, jak se v horkých, letních dnech osvěžit? Připravte si domácí smetanovou zmrzlinu s ovocem podle své chuti. Příprava je velmi snadná a zvládnete ji, i…

cathleen

5 min

Žloutkové řezy

Žloutkové řezy

Recept ještě nebyl hodnocen 4,5

listové testo rozválíme na 2 plechy, dáme do vyhřáté trouby upect, Do kastrůlku si nalejeme mléko, přidáme pudinky, cukr, mouku, vše mícháme, do zhoustnutí. Necháme…

jitus

20 min

"Med" z černého bezu a lípy

"Med" z černého bezu a lípy

Recept ještě nebyl hodnocen 4,2

Med z květů lípy a černého bezu krásně voní a v období nachlazení a chřipek vám bude dobrým pomocníkem. Med je příjemně slaďoučký a vychutnáte si ho namazaný na krajíčku…

Merylas

120 min

Punčový dort

Punčový dort

Recept ještě nebyl hodnocen 4,8

Postup: Z bílků vyšleháme tuhý sníh. Žloutky utřeme se 100 g cukru. Vše smícháme s moukou, práškem do pečiva a škrobovou moučkou. Těsto pečeme v předehřáté troubě na…

Ředkvičkový salát se sýrem Videorecept

Ředkvičkový salát se sýrem

Recept ještě nebyl hodnocen 4,9

Lehce štiplavé ředkvičky čerstvě vytažené ze záhonu dokonale osvěží každý salát. Přidejte k nim také aromatický celer a jemný sýr. Vše spojte jogurtem a majonézou,…

Eliza

20 min

Loupáčky plněné čokoládou

Loupáčky plněné čokoládou

Recept ještě nebyl hodnocen 4,8

Uvedené suroviny dáme do pekárny nejdřív tekuté,potom sypké,program na těsto.Po vykynutí rozdělíme těsto asi na dvanáct dílů,prsty uděláme obdélník posypeme čokoládou a…

Jikotka

120 min

Kuře galského vinaře

Kuře galského vinaře

Recept ještě nebyl hodnocen 4,9

Maso rozklepeme, osolíme, z jedné strany potřeme dijonskou hořčicí, poklademe plátkem šunky, brokolicí (povařenou 2-3 minuty ve slané vodě), nivou a plátečky česneku …

Fazolky s rajčaty

Fazolky s rajčaty

Recept ještě nebyl hodnocen 4,6

Paradajky sparíme a ošúpeme, pokrájame, fazuľové struky očistíme, zbavíme prípadných fúzikov a pokrájame. Cibuľu pokrájame na kocky a dáme na olej speniť, pridáme…

Buši buchty a koláče

Buši buchty a koláče

Recept ještě nebyl hodnocen 4,8

Do DP dáme všechny suroviny postupně od tekutých po sypké a zapneme program "Těsto". Po ukončení programu = po vykynutí, vyndáme na pomoučený vál a případně propracujeme…

Matesy z cuket

Matesy z cuket

Recept ještě nebyl hodnocen 4,9

Tento salát po rozležení opravdu chutí připomíná lahodnou slanou rybu, uchová si však cuketkovou křupavost. Pokud vám chuť připadala nevýrazná, přidejte celý pepř, nové…

Eliza

15 min

Řezy z majolky s ovocným krémem

Řezy z majolky s ovocným krémem

Recept ještě nebyl hodnocen 4,9

Řezy z majolky s ovocným krémem jsou vynikající dezert, který spojuje jemnost majolkového těsta s osvěžující chutí ovocného krému. Tento dezert se vyznačuje svou…

Hella

50 min

Cannelloni s višněmi

Cannelloni s višněmi

Recept ještě nebyl hodnocen 4,3

Višňová omáčka : Višne necháme odkvapkať a šťavu zachytíme. Odkôstkujeme ich. Šťavu doplníme do ½ l vodou ( ak treba ), rozmiešame v nej Zlatý klas a uvaríme hustejší…

1 316 317 318 319 320 530