Domácí švestková povidla
Závěr léta se nese zpravidla v duchu zpracovávání úrody a přípravě na zimu. Švestky právě dozrávají a je tedy čas z nich kromě jiného připravit také povidla. S kořením a kapkou rumu budou dělat parádu hlavně na buchtách a v koláčích.
Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 4 675 kJ / 1 117 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 1,16 g |
Tuky | 0,08 g |
Vláknina | 5,50 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 23 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 263,00 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 7. 9. 2024
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Domácí švestková povidla
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/PNYE2
Moje poznámka
Domácí švestková povidla
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/PNYE2
Nejnovější recepty
Lečo v omeletě
Přidáno před 16 hodinami
Jahodové nanuky se zakysanou smetanou
Přidáno 2. 7. 2025 19:13
Květák bez smažení
Přidáno 2. 7. 2025 16:46
Kuličky z mletého masa plněné rajčátky s bylinkovou polentou
Přidáno 2. 7. 2025 13:51
Cuketová směs na cokoli
Přidáno 2. 7. 2025 08:29
Broskvový páj s tvarohem
Přidáno 2. 7. 2025 07:01
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Chléb z ovesných vloček
vikinka09 před 7 hodinami
Jednoduché věnečky z odpalovaného těsta
Klar98 před 7 hodinami
Palačinky se šunkou plněné sýrem
Elen0766 před 9 hodinami
Pikantní medová žebra
jirkastu před 9 hodinami
Křehký jablkový koláč
Theodora před 9 hodinami
Maková náplň
mismi před 10 hodinami
Znojemská omáčka s rýží
Wenaneta před 11 hodinami
Kuřecí polévka s nudlemi
Kajkajak před 12 hodinami
Žampionovo-kuřecí guláš
Jan Nemec před 12 hodinami
Suroviny:
švestky,
cukr,
rum,
koření
Komentáře (1)
K receptu nejsou žádné komentáře.