Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Fazolky červené - suroviny a ingredience

Nutriční hodnoty

Energie1 235 kJ / 295 kcal
Bílkoviny20,00 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny20,00 g
Tuky0,80 g
– nasycené0,30 g
– nenasycené0,50 g
–– mononenasycené0,10 g
–– polynenasycené0,40 g
––– omega 30,00 g
Vláknina16,00 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 820 mg
Sůl2,00 g
Sacharidy44,00 g
– cukry2,00 g
––– laktóza0,00 g

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Recepty s touto surovinou

Feferonkový salát

Feferonkový salát

Recept ještě nebyl hodnocen 4,8

Eidam a měkký salám nahrubo nastrouháme do mísy. Přidáme okapaný hrášek, kukuřici a fazlolky. Pokrájíme feferony beraní rohy a přidáme do salátu. Přidáme i trochu nálevu…

Marie

Nejnovější recepty Více