Feferonkový salát
Recept ještě nebyl hodnocenEidam a měkký salám nahrubo nastrouháme do mísy. Přidáme okapaný hrášek, kukuřici a fazlolky. Pokrájíme feferony beraní rohy a přidáme do salátu. Přidáme i trochu nálevu…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Energie | 1 235 kJ / 295 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 20,00 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 20,00 g |
Tuky | 0,80 g |
– nasycené | 0,30 g |
– nenasycené | 0,50 g |
–– mononenasycené | 0,10 g |
–– polynenasycené | 0,40 g |
––– omega 3 | 0,00 g |
Vláknina | 16,00 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 820 mg |
Sůl | 2,00 g |
Sacharidy | 44,00 g |
– cukry | 2,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Eidam a měkký salám nahrubo nastrouháme do mísy. Přidáme okapaný hrášek, kukuřici a fazlolky. Pokrájíme feferony beraní rohy a přidáme do salátu. Přidáme i trochu nálevu…
Přidáno před 1 hodinou
Přidáno před 6 hodinami
Přidáno před 12 hodinami
Přidáno před 13 hodinami
Přidáno 23. 4. 2024 13:54
Přidáno 23. 4. 2024 13:16
Prostřeno vietnamskou notou: Co se bude vařit a co nám prozradila Vietnamka Lien Quan o zásadách stolování?
Z jednoho pekáčku: Tahle jídla jsou skoro bez práce. Dáte si kuře s rýží nebo hovězí s nudlemi?
Ochutnejte „Kanáry“: Uvařte si podle originálního receptu třeba lahodný guláš z masa a zeleniny!