Pudinkové řezy s jahodami
Recept ještě nebyl hodnocenŽloutky vyšleháme společně s oběma cukry a pomalu přiléváme olej smíchaný s rumem, potom zašleháme pudinkové prášky s prodopeč a nakonec vmícháme sníh z bílků. Upečeme…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Žloutky vyšleháme společně s oběma cukry a pomalu přiléváme olej smíchaný s rumem, potom zašleháme pudinkové prášky s prodopeč a nakonec vmícháme sníh z bílků. Upečeme…
Všechny plátky chleba potřete zavařeninou, polovinu z nich posypte mandlemi. Navrch dejte druhý plátek chleba.Rozklepněte do misky vejce. Přidejte mléko a skořici a…
Rýži uvaříme v mléce, pokud je potřeba, přidáme ještě trochu mléka. Necháme vychladnout.Do hotové rýže přidáme cukr, smetanu, rozmačkané jahody a promícháme.Naplníme…
Krém: Utřeme tvaroh s cukrem,vanilkovým cukrem a štávou z limetky.Ušleháme smetanu.Do tvarohové směsi přidáme jahody(bez štávy) a rošleháme,poté přidáme ušlehanou…
Krém: Utřeme tvaroh s cukrem,vanilkovým cukrem a štávou z limetky.Ušleháme smetanu.Do tvarohové směsi přidáme jahody(bez štávy) a rošleháme,poté přidáme ušlehanou…
Nejprve si připravíme piškotové těsto. Ušleháme sníh z bílků. Potom žloutky s cukrem, přidáme 3 lžíce horké vody a mouku, kterou prosíváme. Nakonec opatrně vmícháme sníh…
1) Troubu si předehřejeme na 200°C. 2) Na těsto si smícháme zvlášť sypké a zvlášť mokré suroviny. Sypké pomalu vmícháme do mokrých. Zbytečně nepřemícháváme, když někde…
Těsto zpracujeme klasickým způsobem, utrhneme kousek a vmáčkneme do košíčkové formičky, koupila jsem si silikonové plato formy košíky a je to k nezaplacení. Dáme péct…
Forma průměr 18 cm Ušleháme šlehačku a dáme vychladit do lednice. Část ostružin prohřejeme s cukrem a šťávu, kterou pustí, doplníme do 250 ml vodou a v té uvaříme…
Čokoládu rozpustíme s tukem nad párou. Do každého košíčku dáme lžičku čokolády. Obrácenou stranou lžičky čokoládu roztíráme do boků. Děláme tak, aby ty stěny nebyly…
Když je sezóna jahod v plném proudu, nezapomeňte připravit jahodovou marmeládu, abyste si jejich skvělou chuť mohli vychutnávat i během zimy. Marmeládu můžeme použít do…
Lehce kyselá chuť rebarbory a ostružin spolu se sladkými jahodami - vyzkoušejte tuto kombinaci v tomto výborném, pikantním džemu. Džem je skvělý do jogurtu i jako náplň…
Na vále nebo v robotu zpracujeme veškeré ingredience na korpus. Jakmile je těsto zpracované, rozválíme ho pizza válečkem na pečicí papír, který vložíme do kulaté formy.…
Na vále nebo v robotu zpracujeme veškeré ingredience na korpus. Jakmile je těsto zpracované, rozválíme ho pizza válečkem na pečicí papír, který vložíme do kulaté formy.…
Díky této voňavé, jahodové marmeládě si budete moci vychutnat sladkou chuť jahod i mimo léto. Marmeláda chutná skvěle potřená na palačinkách a dezertech, nebo si ji…
Pokud máte rádi jahody a čokoládu, jistě vás potěší tento jednoduchý dezert - čokoládový košíček ozdobený spoustou dobře vyšlehané šlehačky a čerstvými voňavými jahodami…
Kdo si netroufá na ovocné knedlíky, máme tu pro něj jednodušší variantu. Tvarohové nočky připravíme z rohlíků a poté vaříme ve vodě. Při servírování je doplníme sladkými…
Linecký mřížkový koláč je nejen velmi chutný, ale také krásně vypadá. Je ideálním moučníkem pro návštěvy. V tomto receptu je koláč plněný tvarohovou náplní, kterou zdobí…
Sezona čerstvých jahod je tu. Z oblíbeného sladkého ovoce můžete upéct spoustu různých dobrot, jako například snadný koláč, který zpříjemní posezení s rodinou, nebo…
Smoothie se stalo vyhledávaným ranním startérem, či odpolední svačinou pro sportovce, vyznavače zdravé stravy i děti. K přípravě stačí výkonný mixér a vhodně…
Chcete-li mlsat o trochu zdravější dobroty, vyzkoušejte cupcakes s ricotto-jogurtovým krémem. Kypré šťavnaté těsto korpusků s čepicí jemného krému a jahodovým pyré…
Sušenkový základ a jemný krém z tvarohu nebo ricotty doplníme čerstvými jahodami namáčenými v jahodové zavařenině. Tento jednoduchý ale výborný cheesecake si jistě…
Malý nepečený dortík se hodí jako milý dárek, nebo ho můžeme připravit doma ke slavnostním příležitostem. Překvapí vás svou lahodnou chutí a ovocnou svěžestí.
Bílky se špetkou soli vyšleháme do tuhého sněhu.Ve větší míse šleháme žloutky s cukrem, dokud hmota nezbělá a několikanásobně nenabyde, pak přidáme po lžících horkou…
Přidáno před 10 hodinami
Přidáno před 11 hodinami
Přidáno před 12 hodinami
Přidáno před 15 hodinami
Přidáno před 16 hodinami
Přidáno 22. 4. 2024 23:54