Hruškoví ježci

Suroviny

hrušky
hroznové víno (bílé,červené)
jahody
párátka
kuličky pepře

Postup přípravy receptu

  1. Vrchní část hrušky oloupeme, dopředu připíchneme červené hroznové víno, na oči kuličky pepře (párátko když tak zlomíme na půl, aby se vešlo celé).

  2. Na tu zelenou část hrušky začneme napichovat párátka s bílým vínem a dáme jich tolik, abychom pokryli celou vrchní část. Nahoru můžeme naházet jahody, maliny, jablka.

Poznámka od kuchařky

Zdroj: Recepty pro malé kuchtíky

Alternativy k tomuto receptu

Komentáře k receptu Hruškoví ježci

Tématické fráze: ježek z hrušky ježek z hrušky a hroznů ježek z hrušky a hroznového vína hruškový ježek ježek z hroznů ježci z hrušek ježek z hrušky a vína ježek z hroznového vína ježek z vína hroznový ježek hruškovi recepty hruška ježek ježek z hrušky a červeného vína ježek s hrušky ježek z hrušek hruškový ježci elfos blokuje hruška ježek s vínem recept ježek s hrušky ježek s vínem