Jehněčí kolínko s bramboro-celerovým pyré
Recept ještě nebyl hodnocenJehněčí kolínka si opláchneme, očistíme a dobře osušíme. Kolínka bohatě osolíme, opepříme, potřeme zlehka olejem a bohatě posypeme nasekaným rozmarýnem. Takto ochucená…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 707 kJ / 169 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 20,20 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 20,20 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
| Tuky | 9,80 g |
| – nasycené | 4,57 g |
| – nenasycené | 3,00 g |
| –– mononenasycené | 2,47 g |
| –– polynenasycené | 0,53 g |
| ––– omega 3 | 0,23 g |
| Vláknina | 0,00 g |
| Cholesterol | 52 mg |
| Sodík | 111 mg |
| Sůl | 0,28 g |
| Sacharidy | 0,00 g |
| – cukry | 0,00 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
Jehněčí kolínka si opláchneme, očistíme a dobře osušíme. Kolínka bohatě osolíme, opepříme, potřeme zlehka olejem a bohatě posypeme nasekaným rozmarýnem. Takto ochucená…
Jehněčí je specifické, dobře ho vychuťte a pak ho nabídněte těm, kdo s ním nemají zkušenosti. První zkušenost bude úžasná, pokud využijete našeho receptu. Ochutnáte…
Kolínka vložíme do zapékací mísy(nebo pekáčku), osolíme a posypeme tymiánem. Cibulku se slaninou a česnekem nakrájíme a smahneme na pánvi, poté vsypeme do pekáčku ke…
Kolena nařízneme nožem a prošpikujeme česnekem. Důkladně do nich vetřeme sůl. Cibuli pokrájíme na větší kousky a v rozpáleném hrnci na středním ohni ji orestujeme na…