Jehněčí kolínko na víně

Jiné maso Doba přípravy: 2 0 názorů

Jiné maso Doba přípravy: 2 0 názorů

Suroviny 1 porce

jehněčí kolínko
2 dcl sladkého červeného vína
0,5 dcl balzamikového octa
sůl
2 větvičky rozmarýnu

Postup přípravy receptu

  1. Jehněčí kolínko vložíme do pekáče, nasolíme, přidáme několik větviček čerstvého rozmarýnu. Podlijeme červeným vínem a balzamikovým octem a dusíme. V případě potřeby podléváme vínem.

  2. Když je maso měkké, zredukujeme šťávu tak, abychom měli 2-3 lžíce na porci.

  3. Podáváme s bramborovou kaší přelitou šťávou a se zeleninou.

Komentáře k receptu Jehněčí kolínko na víně

K receptu nejsou žádné komentáře.

Tématické fráze: jehněčí kolínko na červeném víně jehněčí kolinko jehněčí kolínko na rozmarýnu kančí kolínka skopové kolínko na červeném víně jehneci kolinko na vine jehneci na vine skopove kolinko na vine jehněcí kolínko recept jehněčí na víně recept jehněčí kolínko-recepty jehněčí kolínko na na víně jehnečí kolinko na červenym víně kančí kolínka recepty jehněčí kolínko na červeném víně recepty kančí kolínko na víně - fotografie