Jehněčí kolínko na víně

Kocmax Kuchařka: Kocmax

Doba přípravy: 2 1 porce Jiné maso 0 názorů

Recept si neoblíbil žádný kuchař
Přidat další fotografii

Suroviny

jehněčí kolínko
2 dcl sladkého červeného vína
0,5 dcl balzamikového octa
sůl
2 větvičky rozmarýnu
Recept si neoblíbil žádný kuchař

Postup přípravy receptu

  1. Jehněčí kolínko vložíme do pekáče, nasolíme, přidáme několik větviček čerstvého rozmarýnu. Podlijeme červeným vínem a balzamikovým octem a dusíme. V případě potřeby podléváme vínem.

  2. Když je maso měkké, zredukujeme šťávu tak, abychom měli 2-3 lžíce na porci.

  3. Podáváme s bramborovou kaší přelitou šťávou a se zeleninou.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Poslat emailem

Ohodnoťte recept: Jehněčí kolínko na víně

K receptu nejsou žádné komentáře.

Tématické fráze: jehněčí kolínko na červeném víně jehněčí kolínko na rozmarýnu jehneci kolinko na vine jehněcí kolínko recept skopové kolínko na červeném víně skopove kolinko na vine jehněčí kolínko na červeném víně recepty kančí kolínko na víně - fotografie

Zapomněl/a jsem heslo