Jehněčí kolínko na víně

Kocmax Kuchařka: Kocmax

Doba přípravy: 2 1 porce Jiné maso 0 názorů

Recept si neoblíbil žádný kuchař
Přidat další fotografii

Suroviny

jehněčí kolínko
2 dcl sladkého červeného vína
0,5 dcl balzamikového octa
sůl
2 větvičky rozmarýnu
Recept si neoblíbil žádný kuchař

Postup přípravy receptu

  1. Jehněčí kolínko vložíme do pekáče, nasolíme, přidáme několik větviček čerstvého rozmarýnu. Podlijeme červeným vínem a balzamikovým octem a dusíme. V případě potřeby podléváme vínem.

  2. Když je maso měkké, zredukujeme šťávu tak, abychom měli 2-3 lžíce na porci.

  3. Podáváme s bramborovou kaší přelitou šťávou a se zeleninou.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Poslat emailem

Ohodnoťte recept: Jehněčí kolínko na víně

K receptu nejsou žádné komentáře.

Tématické fráze: jehněčí kolínko na červeném víně jehneci kolinko na vine jehněcí kolínko recept skopove kolinko na vine jehněčí kolínko na červeném víně recepty kančí kolínko na víně - fotografie

Zapomněl/a jsem heslo