Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Kýta dančí - suroviny a ingredience

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie389 kJ /
93 kcal
Bílkoviny21,00 g
– z toho živočišné bílkoviny21,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny0,00 g
Tuky1,00 g
– nasycené0,40 g
– nenasycené0,60 g
–– mononenasycené0,40 g
–– polynenasycené0,20 g
––– omega 30,03 g
Vláknina0,00 g
Cholesterol 65 mg
Sodík 60 mg
Sůl0,15 g
Sacharidy0,00 g
– cukry0,00 g
––– laktóza0,00 g

Recepty s touto surovinou

Dančí medailonky na víně

Dančí medailonky na víně

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Daňčí medailonky na víně jsou jemný pokrm plný výrazné chuti. Předem marinované plátky masa se krátce opečou a dusí v aromatickém víně, čímž vznikne výtečný výpek, který…

past1978

65 min

Daněk na špeku

Daněk na špeku

Recept ještě nebyl hodnocen 4,9

Den předem si nachystáme maso. Nakrájíme na plátky, ty osolíme, opepříme a posypeme kořením na zvěřinu. Jednotlivé plátky naklepeme a skládáme na sebe. Takto nachystané…

Daňčí kýta s jablkem

Daňčí kýta s jablkem

Recept ještě nebyl hodnocen 4,1

Koření jsem roztloukla v hmoždíři,přidala olej.Kýtu jsem nakrájela na plátky,lehce naklepala a dala na noc do oleje s kořením.V pánvi na oleji jsem zesklovatěla cibuli…

Jikotka

60 min

Plněné dančí řízky

Plněné dančí řízky

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Dančí plněné řízky jsou skvělým způsobem, jak si vychutnat jemné maso zvěřiny v lahodné úpravě. Plátky dančí kýty se naplní šunkou a sýrem, obalí ve strouhance a…

past1978

55 min

Pytlácké erteple

Pytlácké erteple

Recept ještě nebyl hodnocen 4,3

Brambory upečeme podle možností a podle velikosti. Slaninu rozškvaříme, přidáme nakrájenou cibuli, na nudličky nakrájené maso, osolíme, opepříme a podlité vínem udusíme…

Naposledy jste si prohlédli