Zvěřinová roláda se šťouchanými houbovými bramborami
Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 4 559 kJ / 1 090 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 146,50 g |
Tuky | 9,10 g |
Vláknina | 28,20 g |
Cholesterol | 805 mg |
Sodík | 474 mg |
Sůl | 1,15 g |
Sacharidy | 91,36 g |
Postup přípravy
Nakrájíme cibulku nadrobno a na pánvi restujeme, přidáme na plátky krájený česnek a dál společně restujeme dozlatova, pak přidáme špenátové listy, které okořeníme solí a sušenou kořenovou zeleninou. Do takto upravených špenátových listů vmícháme na kousky krájená tmavá husí játra a dusíme.
Naplněné filety zavineme do tvaru rolády a pečeme.
Brambory uvaříme ve slupce do měkka, po vychladnutí oloupeme slupku a mírně rozšťoucháme, pak do nich přidáme houby (hříbky, hlíva, klouzek) restované na cibulce. Vše společně na pánvi opečeme.
Podáváme společně s na plátky nakrájenou roládou, přelitou šťávou z výpečku
Zveřejněno 23. 7. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Zvěřinová roláda se šťouchanými houbovými bramborami
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/VoMM
Moje poznámka
Zvěřinová roláda se šťouchanými houbovými bramborami
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/VoMM
Nejnovější recepty
Boloňské ragú s těstovinami
Přidáno před 13 hodinami
Dietní lečo s míchaným vejcem
Přidáno před 17 hodinami
Plněný sýrový karbanátek
Přidáno před 17 hodinami
Vaječná omeleta s mrkví a hráškem
Přidáno před 17 hodinami
Salámové mističky
Přidáno před 17 hodinami
Květákové koule s vejcem
Přidáno před 17 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Bábovka Margot
Neregistrovaný před 4 minutami
Smetanová zelenina s nočky
Neregistrovaný před 5 minutami
Hrníčková bábovka s tvarohem a olejem
Neregistrovaný před 10 minutami
Karbanátky
Neregistrovaný před 10 minutami
Nadýchaný perník
Neregistrovaný před 14 minutami
Květákový nákyp
Neregistrovaný před 15 minutami
Křehký jablkový koláč
Neregistrovaný před 15 minutami
Květákové kari s červenou čočkou
Neregistrovaný před 21 minutami
Nadýchaný hrnečkový perník
Neregistrovaný před 22 minutami
Nadýchaný piškotový korpus
Neregistrovaný před 26 minutami
Tématické fráze:
roláda z daňka,
zvěřinová roláda,
zverinova kyta,
zvěřinove plátky,
kureci se stouchanymi bramborami a houbovou omackou,
jatra z divociny danek recept,
zvěřinová plněná roláda,
játra z daňka recept,
recept na zverinovou kytu,
roláda ze zvěřiny břicha,
dietní zvěřinové plátky,
srnci kyta se stouchanymi brambir,
rizecky z daňka,
jak na restovanou zverinu,
srnčí se šťouchanými brambory,
zvěřínová sekaná,
sekaná s houbovým kořením,
dančí roláda se sušenými rajčaty,
přírodní plátky z kýta z divočáka recepty,
recept dančí rolada se zampiony
Suroviny:
kýta dančí,
játra husí,
špenátové listy,
brambory,
houby,
koření na zvěřinu,
koření houbová variace,
sůl,
pepř drcený,
cibule,
česnek,
kořenová zelenina sušená
Komentáře (6)