Pečená skořicová jablíčka
Recept ještě nebyl hodnocenPečená jablka jsou skvělým podzimním dezertem, který získá každého svou jednoduchost i úžasnou chuť. Voňavá jablka plněná ořechy, medem a skořicí se rozplývají na jazyku…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 2 732 kJ / 653 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 14,00 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 14,00 g |
| Tuky | 60,00 g |
| – nasycené | 5,50 g |
| – nenasycené | 51,70 g |
| –– mononenasycené | 46,00 g |
| –– polynenasycené | 5,70 g |
| ––– omega 3 | 0,00 g |
| Vláknina | 8,50 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 0 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 10,00 g |
| – cukry | 3,00 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
Pečená jablka jsou skvělým podzimním dezertem, který získá každého svou jednoduchost i úžasnou chuť. Voňavá jablka plněná ořechy, medem a skořicí se rozplývají na jazyku…
Domácí laskominy jsou vždy skvělou snídaní či svačinou. Dětem tak můžete snadno upéct zdravější formu oblíbené kupované svačinky. Z banánů, s oříšky a bez přidaného…
Z uvedených surovin vypracujeme těsto, které dáme na 2 hodiny do lednice. Pak vykrajujeme různé tvary a upečeme. Vychladlé slepíme připraveným krémem, polijeme polevou a…