Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 697 kJ / 645 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 120,90 g |
Tuky | 6,30 g |
Vláknina | 6,25 g |
Cholesterol | 275 mg |
Sodík | 330 mg |
Sůl | 0,80 g |
Sacharidy | 22,95 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 6. 2. 2014
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Barevná kuřecí čína
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/9BEJ
Moje poznámka
Barevná kuřecí čína
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/9BEJ
Nejnovější recepty
Meruňkový koláč
Přidáno před 12 hodinami
Rýže s kuřecím masem, pečenou dýní a květákem
Přidáno před 13 hodinami
Cuketové lečo s klobáskou
Přidáno před 17 hodinami
Třešňová zmrzlina s jogurtem a třešňovým toppingem
Přidáno před 19 hodinami
Pečený česnek uchovávaný v oleji
Přidáno před 21 hodinami
Krevety na víně, česneku a s rajčátky
Přidáno před 23 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Úžasný tvarohový moučník ke kávě
Petik05 před 8 hodinami
Koprová polévka s tarhoňou
lenka64892 před 10 hodinami
Záhorácký závitek
HanaS92 před 10 hodinami
Fazolkové lusky na smetaně
Sahula před 10 hodinami
Makronky
mares-mikulas před 12 hodinami
Pečené brambory s parmazánem
vanilj před 13 hodinami
Báječný perník
Lunaskira před 14 hodinami
Čínská "červená" polévka
Sporerova před 14 hodinami
Kefírová buchta s krémem
veronika_straka před 16 hodinami
Halušky s brynzou
Lupcina před 17 hodinami
Tématické fráze:
jak zahustit čínu,
kuřecí čína,
zahusteni ciny,
příprava číny z kuřecího masa,
cina recept,
recepty kuřecí čína,
recept čína,
kuřecí čína recept,
kuřecí čína se zelím,
kuřecí čína top recepty,
recept na kuřecí na čínu,
recepty na kuřecí čínu,
příprava na čínu,
recept na čínu,
recept na domácí čínu,
cim zahustit cinu,
barevná čína,
čína s broskvemi,
čína s broskví,
zahustit čínu
Suroviny:
maso kuřecí,
olej,
pórek,
mrkev,
paprika čerstvá červená,
paprika čerstvá žlutá,
zelí čínské,
chilli paprika čerstvá,
omáčka sojová,
sůl,
pepř,
škrob
Komentáře (1)