Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Maso vepřové ve vlastní šťávě - suroviny a ingredience

Nutriční hodnoty

Energie454 kJ / 108 kcal
Bílkoviny19,00 g
– z toho živočišné bílkoviny19,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny0,00 g
Tuky3,60 g
– nasycené0,80 g
– nenasycené1,50 g
–– mononenasycené1,30 g
–– polynenasycené0,20 g
––– omega 30,01 g
Vláknina0,00 g
Cholesterol 25 mg
Sodík 450 mg
Sůl1,00 g
Sacharidy0,00 g
– cukry0,00 g
––– laktóza0,00 g

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Recepty s touto surovinou

Rizoto z trouby II.

Rizoto z trouby II.

Recept ještě nebyl hodnocen 4,1

Do pekáče si nasypeme propláchnutou rýži, cibuli na drobno, obě plechovky. Maso nakrájíme nebo rozmačkáme na jemno, papriku, sůl, pepř, zalijeme vodou, promícháme a…

Jednoduché těstoviny

Jednoduché těstoviny

Recept ještě nebyl hodnocen 4,4

Uvaříme těstoviny v osolené vodě dle návodu. Vyklopíme maso z konzervy (nedávám ani rosol, ani sádlo) trochu ho pomačkáme na menší kousky, přidáme tak lžíci kečupu a…

Joyss

40 min

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více