Rizoto z trouby II.
Recept ještě nebyl hodnocenDo pekáče si nasypeme propláchnutou rýži, cibuli na drobno, obě plechovky. Maso nakrájíme nebo rozmačkáme na jemno, papriku, sůl, pepř, zalijeme vodou, promícháme a…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 454 kJ / 108 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 19,00 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 19,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
Tuky | 3,60 g |
– nasycené | 0,80 g |
– nenasycené | 1,50 g |
–– mononenasycené | 1,30 g |
–– polynenasycené | 0,20 g |
––– omega 3 | 0,01 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 25 mg |
Sodík | 450 mg |
Sůl | 1,00 g |
Sacharidy | 0,00 g |
– cukry | 0,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Do pekáče si nasypeme propláchnutou rýži, cibuli na drobno, obě plechovky. Maso nakrájíme nebo rozmačkáme na jemno, papriku, sůl, pepř, zalijeme vodou, promícháme a…
Uvaříme těstoviny v osolené vodě dle návodu. Vyklopíme maso z konzervy (nedávám ani rosol, ani sádlo) trochu ho pomačkáme na menší kousky, přidáme tak lžíci kečupu a…
Řídká kaše bryja, prastaré jídlo Slovanů i Keltů, je vynikající s hruškami a s jablky. Vylepšíme ji smetanou nebo oříšky
Holka u plotny radí: Univerzální těsto na palačinky chutná skvěle s marmeládou nebo s touto slanou špenátovou náplní
Pestrobarevné noky nadchnou vzhledem i chutí. Víte, jakou barvu získáte ze šafránu nebo inkoustu ze sépie?