Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Rizoto z trouby II.

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

20. 12. 2011 14:42

Suroviny

Naše kuchařky
právě v prodeji

Naše kuchařka

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie6 565 kJ / 1 569 kcal
Bílkoviny102,44 g
Tuky18,25 g
Vláknina10,52 g
Cholesterol 100 mg
Sodík 1,83 g
Sůl4,03 g
Sacharidy244,70 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Komentáře

KarolinaL KarolinaL

28. 12. 2011 00:09

Koubkova: To jsem ráda. :-)

Koubkova Koubkova

27. 12. 2011 10:09

Dnes máme k obědu ,okořenila jsem vegetou a nemá chybu:-p:yes: jen jsem dala víc vody.

KarolinaL KarolinaL

21. 12. 2011 22:33

chocolate: Jó, zelenina je i po hodině pečení dobrá.

KarolinaL KarolinaL

21. 12. 2011 22:32

MajkaM: Hm, s houbami to musí být také dobré. Příště vyzkouším. :yes:

chocolate chocolate

21. 12. 2011 13:43

Je ta konzerva zeleniny po více než hodině pečení ještě kompaktní?Nic ve zlém, ale konzervovanou zeleninu bych přidala max pět minut před koncem;-).

MajkaM

21. 12. 2011 06:14

Takto rizoto dělám také, jen napřed podusím vepřové maso na cibulce, protože konzervy nekupujeme a přidávám čerstvou zeleninu - mrkev, hrášek někdy i houby.:-p

KarolinaL KarolinaL

21. 12. 2011 00:51

MrazovaJa: Zkuste, s tim Mexikem je to pikantní a chutná nám to víc, ale dětem už moc ne. Domácí vepřovku závidím, já se do ní bojím pustit.

MrazovaJa MrazovaJa

20. 12. 2011 23:37

Děláme si domácí vepřovku, tak zkusím :-)

KarolinaL KarolinaL

20. 12. 2011 22:10

BILKOVAI: Děkuji za bodík. Je to pravda, ale nám to tááák chutná.:-)

BILKOVAI BILKOVAI

20. 12. 2011 20:06

Pečená rýže je vynikající. A ještě k tomu basmati a Bonduelle:-*Akorát bych nedávala konzervu.Dnes opravdu nejsou nic moc:-// To by mě přišlo škoda těch kvalitních surovin. Jinak chutný receptík a boduji:yes:...+1

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Edice Toprecepty.cz

Kuchařky a kalendář

Naše kuchařka

Do obchodu

Každé ráno pro Vás vyberu osvědčené recepty a pošlu Vám je e-mailem. Vaše Marie

Přidejte se k více jak  100 000 odběratelům

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: rizoto pečené v troubě vepřové rizoto pečené v troubě pečene rizoto rizoto v troube šťavnaté rizoto z trouby rizoto do trouby rizoto z trouby rizoto z vepřového masa v troubě rizoto pečené pečené rizoto v troubě vepřové rizoto z trouby rizoto z vepřové konzervy risoto z trouby rizoto z vepřove konzervy v troubě ryzoto pečené v troube vynikající rizoto rizoto s trouby rizoto s vepřové konzervy z trouby ryzoto v troube rizoto z vepřové konzervy pecene v troubě

Suroviny: rýže basmati, maso vepřové ve vlastní šťávě, cibule, směs bonduelle mexico, voda, paprika čerstvá červená, sůl, pepř, sýr plátkový

TopRecepty.cz

Rizoto z trouby II.

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/jOr4