Dvoubarevná bublanina bez lepku, mléka a vajec
Recept ještě nebyl hodnocenDvoubarevná bublanina bez lepku, mléka a vajec je ideálním dezertem pro všechny, kteří hledají chutnou a zdravou alternativu ke klasickým moučníkům. Přestože je…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 473 kJ / 352 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 2,00 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 2,00 g |
Tuky | 0,00 g |
– nasycené | 0,00 g |
– nenasycené | 0,00 g |
–– mononenasycené | 0,00 g |
–– polynenasycené | 0,00 g |
––– omega 3 | 0,00 g |
Vláknina | 2,00 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 140 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 85,00 g |
– cukry | 1,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Dvoubarevná bublanina bez lepku, mléka a vajec je ideálním dezertem pro všechny, kteří hledají chutnou a zdravou alternativu ke klasickým moučníkům. Přestože je…
Ze všech surovin umícháme řidší palačinkové těsto, které necháme 20 minut odležet. Poté ho znovu důkladně promícháme. Kvalitní nepřilnavou pánev lehce vytřeme olejem,…
Všechny sypké suroviny promícháme, přidáme vodu, olej a citronovou šťávu a krátce prošleháme. Je-li těsto příliš husté, naředíme ho ještě trochou vody. Těsto rozetřeme…
Brambory nebo batáty uvaříme ve slupce doměkka a rozmačkáme vidličkou na kaši. Přidáme tapiokovou mouku, lahůdkové droždí, sůl, olej a prášek do pečiva a vypracujeme…
Těsto - vše smícháme a vytvoříme polodrobenkové těsto. Dáme do ledničky pod folii uležet.Mezitím nastrouháme oloupaná jablka.Nebo dáme vařit suroviny pro tapiokový…
Hrách přes noc namočíme a následující den uvaříme v čerstvé vodě doměkka (cca 30-40 minut). Můžeme až mírně rozvařit, kašovitá konzistence pomůže lépe držet placičky…
O Velikonocích nesmí na stole chybět tradiční mazance. Připravte letos mazanců rovnou několik a to v menší verzi. Mazance jsou navíc připravované zcela bez lepku, mléka,…