Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Žemlovka se snehem

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

1. 5. 2008 09:35

Suroviny

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie8 253 kJ / 1 972 kcal
Bílkoviny88,05 g
Tuky50,26 g
Vláknina9,65 g
Cholesterol 1,09 g
Sodík 2,03 g
Sůl4,64 g
Sacharidy287,15 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

tento s fotopostupom a moje dalsie rcp najdete na

http://chalupnikovi.com/recepty/?p=5065

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Marie Svarcova

11. 8. 2020 09:18

:yes::yes: nejsem moc na sladká jídla ale tohle vypadá tak úžasně, že bych si dala taky kousek <3:-) hezký den

Sára

17. 5. 2013 10:51

:-8 moc se mi nepovedla trochu jsem ji připálila ale dala jsem tam místo rozinek třešně a byla dobrá (až na to připálené:-)) )

Makynkka

17. 5. 2013 10:48

je vážně moc dobrá zkusila jsem ji a myslím že se mi vážbě povedla:-) :-D

Bogna

8. 12. 2010 22:51

Dawno,bardzo dawno temu byłam na Słowacji a smak ZEMLOWKI pamiętam do dziś,to było niebo ! pozdrawiam:-))

Merylas Merylas

23. 7. 2009 19:35

Dělala jsem velmi podobně,do mléka jsem dala celé vajíčka a nahoru jsem nedávala sníh. Jinak jsem dala vrstvu housek, jablka, housky, tvaroh a housky. V tvarohu je navíc 1 vejce, trochu mléka a trochu vanilkového pudinku bez vaření, hned tvaroh zahustí.:yes:

vybusna vybusna

29. 6. 2008 12:27

vcera som vyskusala sneh s tym praskovym cukrom a fungovalo to....takze odteraz ked budem zapekat sneh, tak ho budem slahat jedine s praskacom

Hana49

2. 5. 2008 20:12

Dávam do mléka ještě vanilkový pudink.

vybusna vybusna

1. 5. 2008 12:47

slaham ho s krystalovym....teda ho skusim nahradit praskovym

tejaja tejaja

1. 5. 2008 12:18

vybusna, vyšľahaj sneh s trochou práškového cukru a dobre ho vyšľahaj. Potom ti po zapečení neklesne.

vybusna vybusna

1. 5. 2008 09:37

prosim damy o radu....preco mi ten sneh po vychladnuti vzdy klesne?

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Máma v kuchyni

v našem eshopu

Do obchodu

Každé ráno pro Vás vyberu osvědčené recepty a pošlu Vám je e‑mailem. Vaše Marie Marie

Přidejte se k více jak  100 000 odběratelům

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: zemlovka žemlovka s jablky a tvarohem recept zemlovka recept žemlovka se sněhem recepty žemlovka zemlbába recept recept na žemlovku sladké recepty zemlebába tvarohova zemlbaba tvarohová žemlovka s jablky recept zemlovka žemlovka s jablky se sněhem žemlovka s jablkami žemlovka recepty žemlovka s tvarohem a jablky zemlovka.sk yemlovka tvarohová zemlovka zemlovka s tvarohem

Suroviny: pečivo, vejce, jablko, tvaroh, mléko, cukr moučkový, cukr vanilkový, skořice mletá, rozinky, máslo, kokos strouhaný

TopRecepty.cz

Žemlovka se snehem

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/jpY