Kuřecí soté "Interhotel"
Recept ještě nebyl hodnocenPřipravíme kuřecí směs: - prsíčka na nudličky a vše smícháme dohromady a na oleji opečeme (vezmeme vzorek a pokud je potřeba, přidáme worcester, sůl,pepř). Samostatně…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Připravíme kuřecí směs: - prsíčka na nudličky a vše smícháme dohromady a na oleji opečeme (vezmeme vzorek a pokud je potřeba, přidáme worcester, sůl,pepř). Samostatně…
Kuřecí stehna sbavíme kůže i kostí. Nakrájíme na menší plátky. Přidáme kari,olej,tymián,mletý pepř a sůl. Promícháme a dáme do lednice asi na 60 minut. Poté…
Šťavnaté vepřové plátky, zapečené s vrstvou sterilovaných hub a cibulky, budou hvězdou nedělního oběda. Rychlé a prosté jídlo, které vás ale mile překvapí skvělou chutí,…
Tato jednoduchá omáčka s jemnou chutí medvědího česneku skvěle chutná podávaná s vejcem natvrdo, uzeným masem a dobrým domácím knedlíkem. Kromě dobré chuti příjemně…
Pomazánka z lilku je lahodný a zdravý dip, který v sobě spojuje jemnost pečeného lilku s výraznými chutěmi česneku a olivového oleje. Tento lehký a výživný pokrm je…
Tradiční velikonoční nádivka podle toho receptu je rychle hotová a zasytí. Voní uzeným masem a jarními bylinkami. Pokud je venku ještě chladno a nenajdeme mladé kopřivy,…
Jako velikonoční pohoštění můžeme podávat krásný slaný dort, který připravíme z vajec, sterilované zeleniny, slaniny, šunky a sýra. Vše zalijeme dvěma vrstvami želatiny…
Kuřecí prsa rozřízneme, naklepeme, osolíme, opepříme a posypeme prolisovaným česnekem a na drobno nakrájenou pažitkou.Dáme velkou dávku brynzy.Vytvoříme kapsu, okraje…
Na šťovík je ideální vyrazit během jarních měsíců, kdy chutná nejlépe. Křehké listy šťovíku mají osvěžující a kyselou chuť, která dobře vynikne v této polévce. Chuť…
Legendární salát původem z New Yorku spojuje křupavý celer, sladká jablka, hrozny a vlašské ořechy v jemném dresinku. Lehký, osvěžující a elegantní předkrm, který se…
Krásná na oko a navíc jedlá bude dekorace na vašem velikonočním stole. Jako formičky na želatinová vajíčka využijete vaječné skořápky. Náplň můžete zvolit dle vlastní…
Hrách několikrát propláchneme a ve vodě necháme cca 12 hodin nabobtnat. Opláchnutá uzená žebra (použil jsem křížové kosti a kost od kotlety) dáme vařit, po hodině…
Na olivovom oleji spenime cibulu a cesnak a chvilku nechame poprazit. Pridame maso, osolime a opekame, kym sa maso nezatiahne. Pridame nakrajane sampinony, cierne…
Vo velkom hrnci nechame zovriet trochu osolenej vody. Vlozime rezance s ruzickami brokolice a varime 10 minut, kym cestoviny nie su makke, ale pevne na zahryznutie.…
Šťavnaté klasy kukuřice, opečené na grilu, získávají nezaměnitelnou sladkost a jemnou kouřovou příchuť. Jednoduchá příprava a široké možnosti dochucení činí z grilované…
Očištěná játra potřeme olejem, vložíme do pánve, přidáme nasekanou cibuli a česnek a asi 5 minut opékáme. Přidáme víno a koření, směs zakryjeme plátky slaniny a dáme asi…
Buřty oloupeme a nakrájíme na kostky.To samé uděláme s vejci. Těm dopřejeme výhodu vaření a na tvrdo je uvaříme a necháme vychladnout.Přidáme majonézu, promícháme a dáme…
Maso i vnitřnosti pokrájíme na kousky, jazyk spaříme a povrch sloupneme. Na sádle orestujeme nadrobno nakrájenou cibuli, přidáme maso, osolíme, promícháme a smažíme tak…
Zaslouženou odměnou pro úspěšného houbaře bude jistě tato skvělá večeře. Těstoviny a jemnou omáčku z hub, šunky a smetany, dochucenou výraznou nivou, můžete zapéct v…
Kotlety ostrým nožem částečně nakrojíme, zlehka naklepeme, osolíme, opepříme a naplníme plátky debrecínky a rajčat. Rajčata posypeme nasekanými bylinkami. Kotlety…
Drůbeží prsa podélně rozkrojíme tak, aby vznikl co největší plát masa.Maso pak lehce naklepeme přes fólii, přiměřeně osolíme, opepříme a nakrájíme na delší plátky.Na…
Ze zbylých brambor a masa od oběda můžete připravit lahodnou pomazánku, jejíž příprava není nijak složitá. Pomazánka se perfektně hodí na topinky. Pokud máte rádi…
Nadýchaná a sytá velikonoční nádivka (dříve zvaná také hlavička nebo sekanina) má podle tradic obsahovat co nejvíce masa, vajec a bylinek, které na jaře dodají sílu a…
Tyto lahodné houby jsou naplněné šťavnatou cuketou, parmezánem a kořením, což vytváří výjimečný pokrm, který je ideální jako předkrm nebo lehký hlavní chod. Pro…